XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.190 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #1 Windows cihazımla OpenCore'yle Monterey USB'si hazırlayabilir miyim?
M mertszgn16 Kilopat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 78 Çözümler 1 6 Nisan 2025 #2 Win32 Disk Imager programı ile hazırlanır. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2025
XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.190 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #3 mertszgn16 dedi: Win32 Disk Imager programı ile hazırlanır. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor hocam Monterey yüklemem lazım Mac'i çökerttim vallahi. mertszgn16 dedi: Win32 Disk Imager programı ile hazırlanır. Genişletmek için tıkla... Dün Mac'te OpenCore'de yüklemiştim. mertszgn16 dedi: Win32 Disk Imager programı ile hazırlanır. Genişletmek için tıkla... YouTube'da videosunu yapan yok mu?
mertszgn16 dedi: Win32 Disk Imager programı ile hazırlanır. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor hocam Monterey yüklemem lazım Mac'i çökerttim vallahi. mertszgn16 dedi: Win32 Disk Imager programı ile hazırlanır. Genişletmek için tıkla... Dün Mac'te OpenCore'de yüklemiştim. mertszgn16 dedi: Win32 Disk Imager programı ile hazırlanır. Genişletmek için tıkla... YouTube'da videosunu yapan yok mu?
M mertszgn16 Kilopat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 78 Çözümler 1 6 Nisan 2025 #4 Hackintosh olarak mı hazırlayacaksın yoksa orjinal mi?
XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.190 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #5 mertszgn16 dedi: Hackintosh olarak mı hazırlayacaksın yoksa orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Hackintosh nedir? Orijinal olarak hazırlayacağım hocam 2009 model olduğu için OpenCore ile yapmak zorundayım.
mertszgn16 dedi: Hackintosh olarak mı hazırlayacaksın yoksa orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Hackintosh nedir? Orijinal olarak hazırlayacağım hocam 2009 model olduğu için OpenCore ile yapmak zorundayım.
M mertszgn16 Kilopat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 78 Çözümler 1 6 Nisan 2025 #6 XaresL dedi: Hackintosh nedir? Orijinal olarak hazırlayacağım hocam 2009 model olduğu için OpenCore ile yapmak zorundayım. Genişletmek için tıkla... Hackintosh dediğim Windows için mi Mac için mi demek istemiştim kurulum dosya formatları farklı oluyor o sebepten sordum .dmg dosyası olduğundan. Balena Etcher programı da olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2025
XaresL dedi: Hackintosh nedir? Orijinal olarak hazırlayacağım hocam 2009 model olduğu için OpenCore ile yapmak zorundayım. Genişletmek için tıkla... Hackintosh dediğim Windows için mi Mac için mi demek istemiştim kurulum dosya formatları farklı oluyor o sebepten sordum .dmg dosyası olduğundan. Balena Etcher programı da olabilir.
XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.190 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #7 mertszgn16 dedi: Hackintosh dediğim Windows için mi Mac için mi demek istemiştim kurulum dosya formatları farklı oluyor o sebepten sordum. DMG dosyası olduğundan. Balena Etcher programı da olabilir Genişletmek için tıkla... Windows üzerinden Monterey USB'si hazırlayacağım.
mertszgn16 dedi: Hackintosh dediğim Windows için mi Mac için mi demek istemiştim kurulum dosya formatları farklı oluyor o sebepten sordum. DMG dosyası olduğundan. Balena Etcher programı da olabilir Genişletmek için tıkla... Windows üzerinden Monterey USB'si hazırlayacağım.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.197 Makaleler 60 Çözümler 807 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #8 Transmac ile USB'ye yazdırmayı dene.