tspmb7 Decipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 929 Çözümler 23 9 Nisan 2025 #1 RAM 8 GB 2133 MHz Windows 10'da bu kadar RAM tüketimi yoktu. Virüs olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2025
Çözüm Özgür Adam 9 Nisan 2025 tspmb7 dedi: Hocam burada 3.3 GB kullanıyor yazıyor. Yani 300 MB fazla kullanıyorsa bir sıkıntı yok benim için ama Windows 10 daha az kullanıyor diye aklımda kalmış. Eki Görüntüle 2465959 Genişletmek için tıkla... Kendi görselim. 8 GB dervi biteli yıllar oldu hocam.
tspmb7 dedi: Hocam burada 3.3 GB kullanıyor yazıyor. Yani 300 MB fazla kullanıyorsa bir sıkıntı yok benim için ama Windows 10 daha az kullanıyor diye aklımda kalmış. Eki Görüntüle 2465959 Genişletmek için tıkla... Kendi görselim. 8 GB dervi biteli yıllar oldu hocam.
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #21 tspmb7 dedi: Kaynak kodunun içinde KMS olduğunu duymuştum. Genişletmek için tıkla... Kodlarına bakabilirsin, sorun yok. Şu anki sistemim bile Massgrave ile etkinleştirme. Hiçbir sorunu yok. Artı 0 Eksi
tspmb7 dedi: Kaynak kodunun içinde KMS olduğunu duymuştum. Genişletmek için tıkla... Kodlarına bakabilirsin, sorun yok. Şu anki sistemim bile Massgrave ile etkinleştirme. Hiçbir sorunu yok.
KS KS tspmb7 Decipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 929 Çözümler 23 9 Nisan 2025 #22 erayisteya dedi: Kodlarına bakabilirsin, sorun yok. Şu anki sistemim bile Massgrave ile etkinleştirme. Hiçbir sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Hocam anahtar orjinal Microsoft sitesinden alınma o yüzden para verdiğim şeyi de kullanamamak olmaz yani. Artı 0 Eksi
erayisteya dedi: Kodlarına bakabilirsin, sorun yok. Şu anki sistemim bile Massgrave ile etkinleştirme. Hiçbir sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Hocam anahtar orjinal Microsoft sitesinden alınma o yüzden para verdiğim şeyi de kullanamamak olmaz yani.
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #23 tspmb7 dedi: Hocam anahtar orijinal Microsoft sitesinden alınma o yüzden para verdiğim şeyi de kullanamamak olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz açıkçası, 3.5 GB RAM kullanımıyla yola devam edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
tspmb7 dedi: Hocam anahtar orijinal Microsoft sitesinden alınma o yüzden para verdiğim şeyi de kullanamamak olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz açıkçası, 3.5 GB RAM kullanımıyla yola devam edebilirsiniz.