joegolderg_132 Femtopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #1 Merhaba görev yöneticisinde böyle gözüküyor virüs mü acaba? İlk fotoğraftaki tek olan arka plan işlemleri kısmındaydı o şu an gözükmüyor diğer fotoğraftakiler Windows işlemleri kısmında gözüküyor. Dosya Ekleri of.PNG 3,5 KB · Görüntüleme: 14 ooof.PNG 11,2 KB · Görüntüleme: 14
Merhaba görev yöneticisinde böyle gözüküyor virüs mü acaba? İlk fotoğraftaki tek olan arka plan işlemleri kısmındaydı o şu an gözükmüyor diğer fotoğraftakiler Windows işlemleri kısmında gözüküyor.
Çözüm Gereksiz Eleman 20 Eylül 2025 Anormal bir durum yok. İsterseniz içinizin rahat etmesi için virüs taraması yapabilirsiniz.
Gereksiz Eleman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.031 Çözümler 211 20 Eylül 2025 #2 Anormal bir durum yok. İsterseniz içinizin rahat etmesi için virüs taraması yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS joegolderg_132 Femtopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #3 Gereksiz Eleman dedi: Anormal bir durum yok. İsterseniz içinizin rahat etmesi için virüs taraması yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 5 gün önce Kaspersky Total Security ile tarama yapmıştım temiz çıkmıştı şu an yeniden yapıyorum hocam. Artı 0 Eksi
Gereksiz Eleman dedi: Anormal bir durum yok. İsterseniz içinizin rahat etmesi için virüs taraması yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 5 gün önce Kaspersky Total Security ile tarama yapmıştım temiz çıkmıştı şu an yeniden yapıyorum hocam.
Gereksiz Eleman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.031 Çözümler 211 21 Eylül 2025 #4 @joegolderg_132 Bir sorun çıkmamıştır umarım? Artı 0 Eksi
KS KS joegolderg_132 Femtopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #5 Gereksiz Eleman dedi: @joegolderg_132 bir sorun çıkmamıştır umarım? Genişletmek için tıkla... Çıkmadı hocam teşekkürler Artı 0 Eksi
Gereksiz Eleman dedi: @joegolderg_132 bir sorun çıkmamıştır umarım? Genişletmek için tıkla... Çıkmadı hocam teşekkürler