F f0rester Hectopat Katılım 20 Mayıs 2013 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2015 #1 Arkadaşlar Windows başlangıçta böyle bir şey açılıyor ve bilgisayar yavaşlıyor açılınca. Dosya konumu göster deyince System32 CMD.exe'yi gösteriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2015
Arkadaşlar Windows başlangıçta böyle bir şey açılıyor ve bilgisayar yavaşlıyor açılınca. Dosya konumu göster deyince System32 CMD.exe'yi gösteriyor.
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2015 #2 Görev yöneticisini açın ve başlangıç sekmesine gelin. Orada CMD ile ilgili bir şey varsa devre dışı bırakın ya da silin.
Görev yöneticisini açın ve başlangıç sekmesine gelin. Orada CMD ile ilgili bir şey varsa devre dışı bırakın ya da silin.
F f0rester Hectopat Katılım 20 Mayıs 2013 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2015 #3 samet67671 dedi: Görev yöneticisini açın ve başlangıç sekmesine gelin. Orada CMD ile ilgili bir şey varsa devre dışı bırakın ya da silin. Genişletmek için tıkla... Daha önce silmiştim bu seferde cmd exe açılmıyor
samet67671 dedi: Görev yöneticisini açın ve başlangıç sekmesine gelin. Orada CMD ile ilgili bir şey varsa devre dışı bırakın ya da silin. Genişletmek için tıkla... Daha önce silmiştim bu seferde cmd exe açılmıyor
DedsirYT Hectopat Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2017 #4 f0rester dedi: Arkadaşlar Windows başlangıçta böyle bir şey açılıyor ve bilgisayar yavaşlıyor açılınca. Dosya konumu göster deyince System32 CMD.exe'yi gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Eğer Kısa Bir Süre Açık Kalıp Kapanıyorsa Bilgisayarda Bir Sıkıntı Vardır. Eğer Kapanmıyorsa Bilmiyorum. Format mı ? Orjinal Mi ? Genellikle Formatlarda Böyle Şeyler Olur
f0rester dedi: Arkadaşlar Windows başlangıçta böyle bir şey açılıyor ve bilgisayar yavaşlıyor açılınca. Dosya konumu göster deyince System32 CMD.exe'yi gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Eğer Kısa Bir Süre Açık Kalıp Kapanıyorsa Bilgisayarda Bir Sıkıntı Vardır. Eğer Kapanmıyorsa Bilmiyorum. Format mı ? Orjinal Mi ? Genellikle Formatlarda Böyle Şeyler Olur