Windows Copilot, Windows 11'e geldi!

MuhammedA

Kilopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Build 2023 konferansında tanıtılan Windows Copilot, build 23493 ile geliştirme kanalını seçen Windows Insiderlara sunulmuştur.

Bu yapı ile dikkat çeken yeniliklerden biri de ayarlar uygulaması için dosya gezginine benzer bir şekilde ana sayfa sekmesinin gelmesidir.

Son düzenleme:

Valla Copilot çok iyi olmuşta Ayarlar menüsüne Home benzeri bir şey eklemlerini sevmedim Umarım kapatılabiliyordur.

Ayrıyeten Yeni Dosya Gezgini'nin üstünde ki Sekme kısmı ile Alt kısım arasında çizgi vardı o da kapatılmış güzel olmuş.

Nasıl bakacağım geldiğini.

Ayarlar/ Windows Uptade yolunu takip edip build 23493 güncellemesini yükleyin. Bu güncellemeyi almak için Windows Insider hesabına ihtiyacınız var.

Ne işe yarıyor?
Windows Copilot, Windows 10 ile tanıtılan Cortana'nín manevi halefisidir.
Copilot ile soru sorulabilir, Windows için talimatlar verebilirsiniz ( ör: "Karanlık modu aç".).

Copilot Türkçe dili destekliyor mu?

Cortana desteklemiyor onu biliyorum da.

Copilot Türkçe dili destekliyor mu?

Cortana desteklemiyor onu biliyorum da.

Copilot Yapay Zeka Bing'in Windows'a entegre edilmiş hali yani evet, Türkçe dili destekliyor.

Son olarak ana makinenizden Insider dev kanala geçiş yapmanızı onermem arkadaşlar.

Hocam Sanal Makine ile Insider kurmak istiyorum bir link vs var mı güzel şekilde anlatan Vmare ile denedim olmadı Hyper V kapalıydı sonradan açtım ama hiçbir şekilde açılmadı Windows 11 Canary sürümü

Hocam sanal makine ile Insider kurmak istiyorum bir link vs var mı güzel şekilde anlatan vmare ile denedim olmadı Hyper v kapalıydı sonradan açtım ama hiçbir şekilde açılmadı Windows 11 canary sürümü.

O konuda bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…