Windows crack key ile orijinal key arasındaki farklar nedir?

Synxd

Hectopat
Arasındaki farklar neler ve crackten orijinale geçebiliyor muyuz?

Crack key dediğiniz nedir? İnternette dolaşan keyler mi?

Bildiğim kadarıyla crack uygulaması/programı belirli aralıklarla arka planda çalışıp deneme süresini sıfırlıyor.Daha önce araştırmıştım ve forumda performansın düştüğünü söyleyenler olmuştu.Bu sebeple tavsiye edilmiyor.

Crack keyden anladığım crack uygulamaları oldu, sorduğundan başka bir şeye de cevap vermiş olabilirim. Detaylı yazarsan yardımcı olabiliriz.

Crack key dediğiniz nedir? İnternette dolaşan keyler mi?

Uygulama ile yapılan.

Crack uygulamardan bahsediyordum peki bu uygulamaları kullandıktan sonra nasıl silebiliriz.

Uygulama ile yapılan.

Crack uygulamardan bahsediyordum peki bu uygulamaları kullandıktan sonra nasıl silebiliriz.

Hiç kullanmadım dostum, bunun yerine internette satılan keylerden birini alarak kolayca orijinal sürüme geçebilirsin. Tavsiyem bu yönde olacaktır.

KMSpico gibi diyorsunuz herhalde. Uygulamayı silseniz bile o kalıyor.

Hiç kullanmadım dostum, bunun yerine internette satılan keylerden birini alarak kolayca orijinal sürüme geçebilirsin. Tavsiyem bu yönde olacaktır.

Bu attığım konunun altında tartışmıştık forumdaki arkadaşlarla ve bunun üzerine bende hemen bir key satın almıştım. Size de tavsiye ederim. PttAVM'den aldım ben ve bir sorun çıkmadı.Bu da benim aldığım link.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…