Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar başlıktan da gördüğünüz gibi BIOS'u geçiyor ancak Windows gelmiyor. Açılması için CTRL+Alt+Del yapmam gerekiyor. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2020
Arkadaşlar başlıktan da gördüğünüz gibi BIOS'u geçiyor ancak Windows gelmiyor. Açılması için CTRL+Alt+Del yapmam gerekiyor. Nasıl düzeltebilirim?
r.yasar10 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2020 #2 Her açılışta ctrl alt del sorunu Kullanıcı girişi yapacağınız ekranda Kilidi açmak için Ctrl + Alt + Delete tuşlarına basın.. uyarısı çıkıyorsa bunu kapatabilirsiniz. www.sordum.net Pc aÇilirken ctrl + alt +delete tuŞlarina basin gelİyor...! Arkadaşlar konuyu doğru yerde açtığımı bilmiyorum ama bir yardım edin..! şimdi benim pc mi açıyorum ve karsıma Windows Açılması İçin CTRL + ALT +DELET www.frmtr.com Eskiler ama işletim sisteminizden bu ayarı bularak yapabilirsiniz.
Her açılışta ctrl alt del sorunu Kullanıcı girişi yapacağınız ekranda Kilidi açmak için Ctrl + Alt + Delete tuşlarına basın.. uyarısı çıkıyorsa bunu kapatabilirsiniz. www.sordum.net Pc aÇilirken ctrl + alt +delete tuŞlarina basin gelİyor...! Arkadaşlar konuyu doğru yerde açtığımı bilmiyorum ama bir yardım edin..! şimdi benim pc mi açıyorum ve karsıma Windows Açılması İçin CTRL + ALT +DELET www.frmtr.com Eskiler ama işletim sisteminizden bu ayarı bularak yapabilirsiniz.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #3 r.yasar10 dedi: Her açılışta ctrl alt del sorunu Kullanıcı girişi yapacağınız ekranda Kilidi açmak için Ctrl + Alt + Delete tuşlarına basın.. uyarısı çıkıyorsa bunu kapatabilirsiniz. www.sordum.net Pc aÇilirken ctrl + alt +delete tuŞlarina basin gelİyor...! Arkadaşlar konuyu doğru yerde açtığımı bilmiyorum ama bir yardım edin..! şimdi benim pc mi açıyorum ve karsıma Windows Açılması İçin CTRL + ALT +DELET www.frmtr.com Eskiler ama işletim sisteminizden bu ayarı bularak yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows 10 için yok mu
r.yasar10 dedi: Her açılışta ctrl alt del sorunu Kullanıcı girişi yapacağınız ekranda Kilidi açmak için Ctrl + Alt + Delete tuşlarına basın.. uyarısı çıkıyorsa bunu kapatabilirsiniz. www.sordum.net Pc aÇilirken ctrl + alt +delete tuŞlarina basin gelİyor...! Arkadaşlar konuyu doğru yerde açtığımı bilmiyorum ama bir yardım edin..! şimdi benim pc mi açıyorum ve karsıma Windows Açılması İçin CTRL + ALT +DELET www.frmtr.com Eskiler ama işletim sisteminizden bu ayarı bularak yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows 10 için yok mu
syfttn Femtopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #4 arada bende de oluyor