Kubii.v Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #1 Numix cursors diye bir cursor buldum. Uyguladım güzel çalışıyor ama bilgisayarı kapatıp yeniden açtığımda klasik fareye dönüyor nasıl düzeltirim?
Numix cursors diye bir cursor buldum. Uyguladım güzel çalışıyor ama bilgisayarı kapatıp yeniden açtığımda klasik fareye dönüyor nasıl düzeltirim?
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 21 Nisan 2022 #2 .inf dosyasından mı yüklediniz yoksa kendi ellerinizle seçip mi yüklediniz?
Kubii.v Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #3 Abdul0234 dedi: İnf dosyasından mı yüklediniz yoksa kendi ellerinizle seçip mi yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Kendim teker teker "Göz at..." deyip seçtim
Abdul0234 dedi: İnf dosyasından mı yüklediniz yoksa kendi ellerinizle seçip mi yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Kendim teker teker "Göz at..." deyip seçtim
B burovezir Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 1.360 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #4 Kubii.v dedi: Numix cursors diye bir cursor buldum. Uyguladım güzel çalışıyor ama bilgisayarı kapatıp yeniden açtığımda klasik fareye dönüyor nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Dosyalarını C/windows/cursors içine atıp tekrar dener misiniz sorununuz çözülecektir.
Kubii.v dedi: Numix cursors diye bir cursor buldum. Uyguladım güzel çalışıyor ama bilgisayarı kapatıp yeniden açtığımda klasik fareye dönüyor nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Dosyalarını C/windows/cursors içine atıp tekrar dener misiniz sorununuz çözülecektir.
Kubii.v Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #5 Teşekkür ederim burovezir dedi: Dosyalarını C/windows/cursors içine atıp tekrar dener misiniz sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla...
Teşekkür ederim burovezir dedi: Dosyalarını C/windows/cursors içine atıp tekrar dener misiniz sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla...