Windows-Cyanogen-Emülatör Üçlüsü

yiange28

Megapat
Makaleler
2
Merhabalar, size bugün bir teorimi anlatacağım

x-Windows'un yeni ceosu ile mobil ve bulut anlayışı güttüğünü, mobil ve bulut teknolojilerine verdiği önemi arttırmaya başladığını biliyoruz. Hatta bu sebeple diğer departmanlarını bile kapattırmıştı yeni ceosu.

x-Windos'un Cyanogen ile görüştüğü iddiaları bile ortaya atılmıştı. Bu biraz anlamsızdı nede olsa biri Android için yazılım geliştiren firma, diğeri ise yılların deviremediği Windowsdu.

x-Windows'un emülatör ile Android oyunları Windows Phone işletim sisteminde oynatmaya çalıştığı iddiaları ortaya çıktı.

x-Hali hazırda Windowsda BlueStacks adında Android oyunlarını oynamamıza imkan sağlayan bir uygulama var.

x-Ayriyeten Windows'un oyunlarını Androidde oynamamıza imkan veren bir emülatör daha var ki bunun videosunu izlemiştim ama bulamadım tekrar

Teorim: Windows, Windows Phone işletim sistemi için bir emülatör yapacak. Bu emülatörü Cyanogendan yardım alarak yapacak. Emülatör başarılı olacak. Windows Phone daha da ileriye gidecek.

Teorim hakkındaki görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. Bana gayet mantıklı geldi

Bir CyanogenMod hayranı olarak biliyorum ki CM sadece Android ile ilgileniyor, böyle bir şey yapacağını hiç sanmıyorum. Ayrıca emülatör yerine oyunları kendi mağazasında çıkarabilir.
Uygun paraya ilgilenebilir. Ne de olsa para icin calisiyorlar.

Bir CyanogenMod hayranı olarak biliyorum ki CM sadece Android ile ilgileniyor, böyle bir şey yapacağını hiç sanmıyorum. Ayrıca emülatör yerine oyunları kendi mağazasında çıkarabilir.

Microsoft Ve Cyanogen İşbirliğine Gidiyor! - Technopat

Ee ne demişler kardeş, büyük konuşmayacaksın.

windowsphonehaber.com: Windows 10 için Android uygulamaları desteği netleşiyor | Windows Phone Haber

Geliyor, geliyor...

windowsphonehaber.com: Windows 10 için Android uygulamaları düşünüldüğü gibi olmayabilir | Windows Phone Haber

Teorinde birkaç dikkat çekilmesi gereken yer var.
Emülatörü yapacak olan Microsoft daha kendi Xbox 360 platformunun oyunlarını bir jenerasyon ötedeki Xbox One oyun konsolunda çalıştırırken rezalet sonuçlar aldı. Bu sefer farklı işletim sistemleri arasında emülasyon yapacak ve bence sonuç yine değişmeyecek.
Hem Android uygulamalarında Material Design'a özel libraryler gerektiren elementler var. Bu elementleri Microsoft Project Astoria ne yapacak, silecek mi? Peki bu kodlar nasıl Windows Phone'a geçirilirken UI korunacak?
Haydi diyelim emülatörde Cyanogenden destek aldı, ki bence biraz mantıksız. Kendi ağacının dalını kendisi kesiyor gibi bir şey. Microsoft emülatör başarılı olup marketi domine ederse kim Cyanogen'in Android ürünlerini kullanacak?
Emülatörü kullanması zaten apayrı bir mesele. Siz denediniz mi Bluestacks'i? Ben denedim ve performans pek iç açıcı değil.
Şimdi geçelim emülasyonun telefon tarafına. Bir bilgisayarda bile kötü performans alınırsa telefonda olacakları düşünün. Tabii, olacakları görmeden bilemeyiz; kim bilir, belki Microsoft gerçekten adam akıllı bir emülatör yapar. Ama öncelik Project Astoria'da olmalı. Bu kadar kötü emülasyon olasılıklarını bir kenara atıp kendi platformlarında native bir şekilde çalışması gerekli uygulamalar, yoksa harita uygulamasında 5 FPS'le navigasyon yapma günlerine şimdiden hazırlanın.

Güzel kardeşim, adamlar işin bileninden yardım alacaklar dedim Cyanogen den kasıt olarak. Benim tahminim emulatördü, adamlar Astoria ile yapıyorlar, vallahi yapsınlar da neyle olduğu sıkıntı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…