H Henley Hectopat Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2015 #1 Ben 2 gündür bu hatayı alıyorum yardım ederseniz sevinirim. Hata kodu : 0x80073afc Windows 8 kullanıyorum ve 64 bit. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2015
Ben 2 gündür bu hatayı alıyorum yardım ederseniz sevinirim. Hata kodu : 0x80073afc Windows 8 kullanıyorum ve 64 bit.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 20 Mayıs 2015 #2 Microsoft Safety Scanner ile AĞ desteği İle Güvenli modda tarama gerçekleştirin. Daha sonra Normal moda geçip Defender'ın açılıp açılmadığına bakın. Safety Scanner: Microsoft Safety Scanner - Free Virus Scan with the Microsoft Safety Scanner
Microsoft Safety Scanner ile AĞ desteği İle Güvenli modda tarama gerçekleştirin. Daha sonra Normal moda geçip Defender'ın açılıp açılmadığına bakın. Safety Scanner: Microsoft Safety Scanner - Free Virus Scan with the Microsoft Safety Scanner
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 20 Mayıs 2015 #3 Zaten devre dışı kaldığından hata alıyor oalbilir misiniz ? Son düzenleme: 20 Mayıs 2015
H Henley Hectopat Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2015 #4 Recep Abi, hesaplarım ceza alıyor. Cevap yazamıyorum. Taramayı yaptım fakat bulunan virüsler silinmedi. Yanıtını aldım ve sorun hala devam ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2015
Recep Abi, hesaplarım ceza alıyor. Cevap yazamıyorum. Taramayı yaptım fakat bulunan virüsler silinmedi. Yanıtını aldım ve sorun hala devam ediyor.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 20 Mayıs 2015 #5 Cevap yazmaman için hesaplarını cezalandırıyoruz zaten. Bir kez daha açarsan süresiz ban kaçınılmaz. Tarama için bu yöntemi dene ve ceza bitmeden konuya cevap yazma: Kaspersky Rescue Disk'i USB Bellekten Çalıştırın Bir de verilen cevapları okumadan yeni bir konu açma. Daha doğrusu sen şu kuralları bi oku: Kurallar | Technopat Sosyal
Cevap yazmaman için hesaplarını cezalandırıyoruz zaten. Bir kez daha açarsan süresiz ban kaçınılmaz. Tarama için bu yöntemi dene ve ceza bitmeden konuya cevap yazma: Kaspersky Rescue Disk'i USB Bellekten Çalıştırın Bir de verilen cevapları okumadan yeni bir konu açma. Daha doğrusu sen şu kuralları bi oku: Kurallar | Technopat Sosyal