B berqyy Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 4 16 Mayıs 2019 #1 Windows Defenderı açmaya çalıştığım zaman: An error has occured in the program during program initualization. If this continues, please contact your system administrator. Error code : 0x80073b01 Genişletmek için tıkla... diye bir yazı çıkıyor. Çözümünü bilen biri varsa yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2019
Windows Defenderı açmaya çalıştığım zaman: An error has occured in the program during program initualization. If this continues, please contact your system administrator. Error code : 0x80073b01 Genişletmek için tıkla... diye bir yazı çıkıyor. Çözümünü bilen biri varsa yardım edebilir mi?
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 16 Mayıs 2019 #2 berqyy dedi: Windows Defenderı açmaya çalıştığım zaman: diye bir yazı çıkıyor. Çözümünü bilen biri varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Sistem adminiyle iletişim kur diyor ama bende henüz anlamadım. Administrator olarak giriş yapın.
berqyy dedi: Windows Defenderı açmaya çalıştığım zaman: diye bir yazı çıkıyor. Çözümünü bilen biri varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Sistem adminiyle iletişim kur diyor ama bende henüz anlamadım. Administrator olarak giriş yapın.