quness Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #1 Ben Windows Defender'in tüm dosyaları taraması için taramayı başlattım, %100 CPU kullanıyor. Sizce sorun olur mu?
Ben Windows Defender'in tüm dosyaları taraması için taramayı başlattım, %100 CPU kullanıyor. Sizce sorun olur mu?
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 18 Ağustos 2022 #2 Dostum bende de oluyor normal galiba.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.595 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 18 Ağustos 2022 #3 Onun yerine Kaspersky ile tarasaydınız, boşa zaman kaybı gibi. Ayrıca Kaspersky bu kadar kullanmaz.
İntel Antisi Picopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 284 Çözümler 2 18 Ağustos 2022 #4 quness dedi: Ben Windows Defender'in tüm dosyaları taraması için taramayı başlattım, %100 CPU kullanıyor. Sizce sorun olur mu? Eki Görüntüle 1489383 Genişletmek için tıkla... Taratma yaptığı için normal ancak taratmak için Malwarebytes kullanabilirsiniz.
quness dedi: Ben Windows Defender'in tüm dosyaları taraması için taramayı başlattım, %100 CPU kullanıyor. Sizce sorun olur mu? Eki Görüntüle 1489383 Genişletmek için tıkla... Taratma yaptığı için normal ancak taratmak için Malwarebytes kullanabilirsiniz.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2022 #5 Sıkıntı olmaz. Derin tarama yaptığı için %100 CPU kullanıyor. Tarama bittiği zaman CPU kullanımı düşer.
Sıkıntı olmaz. Derin tarama yaptığı için %100 CPU kullanıyor. Tarama bittiği zaman CPU kullanımı düşer.
quness Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #6 Paul Walkers dedi: Dostum bende de oluyor normal galiba. Genişletmek için tıkla... Normal mi değil mi diye sormadım reis sadece %100 kullanıyor ya işlemciye hasar falan verebilir mi anlamında. İntel Antisi dedi: Taratma yaptığı için normal ancak taratmak için Malwarebytes kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile yaptım temiz çıktı şimdi Windows Defender'den tamamen yapıyorum.
Paul Walkers dedi: Dostum bende de oluyor normal galiba. Genişletmek için tıkla... Normal mi değil mi diye sormadım reis sadece %100 kullanıyor ya işlemciye hasar falan verebilir mi anlamında. İntel Antisi dedi: Taratma yaptığı için normal ancak taratmak için Malwarebytes kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile yaptım temiz çıktı şimdi Windows Defender'den tamamen yapıyorum.
İntel Antisi Picopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 284 Çözümler 2 18 Ağustos 2022 #7 quness dedi: Normal mi değil mi diye sormadım reis sadece %100 kullanıyor ya işlemciye hasar falan verebilir mi anlamında. Malwarebytes ile yaptım temiz çıktı şimdi Windows Defender'den tamamen yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows Defender rezalet bir AV. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2022
quness dedi: Normal mi değil mi diye sormadım reis sadece %100 kullanıyor ya işlemciye hasar falan verebilir mi anlamında. Malwarebytes ile yaptım temiz çıktı şimdi Windows Defender'den tamamen yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows Defender rezalet bir AV.
quness Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #8 Glade dedi: Onun yerine Kaspersky ile tarasaydınız, boşa zaman kaybı gibi. Ayrıca Kaspersky bu kadar kullanmaz. Genişletmek için tıkla... Kanka Kaspersky paralı olduğu için kullanamıyorum. İntel Antisi dedi: Windows Defender rezalet bir av. Genişletmek için tıkla... Elimdeki ile yetinmeye çalışıyorum.
Glade dedi: Onun yerine Kaspersky ile tarasaydınız, boşa zaman kaybı gibi. Ayrıca Kaspersky bu kadar kullanmaz. Genişletmek için tıkla... Kanka Kaspersky paralı olduğu için kullanamıyorum. İntel Antisi dedi: Windows Defender rezalet bir av. Genişletmek için tıkla... Elimdeki ile yetinmeye çalışıyorum.
İntel Antisi Picopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 284 Çözümler 2 18 Ağustos 2022 #9 quness dedi: Kanka Kaspersky paralı olduğu için kullanamıyorum. Elimdeki ile yetinmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Devre dışı bırakın ve internetten indirdiğiniz şeylere dikkat edin. Bilgisayarınızda hızlanma hissedeceksiniz.
quness dedi: Kanka Kaspersky paralı olduğu için kullanamıyorum. Elimdeki ile yetinmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Devre dışı bırakın ve internetten indirdiğiniz şeylere dikkat edin. Bilgisayarınızda hızlanma hissedeceksiniz.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.595 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 18 Ağustos 2022 #10 quness dedi: Kanka Kaspersky paralı olduğu için kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Security Cloud - Free kullanabilirsin. @Prime777'nin bir makalesinde 90 günlük ücretsiz kod görmüştüm.
quness dedi: Kanka Kaspersky paralı olduğu için kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Security Cloud - Free kullanabilirsin. @Prime777'nin bir makalesinde 90 günlük ücretsiz kod görmüştüm.