Windows Defender 3 tane virüs buldu

Maalesef boşta USB yok ve daha önce hiç boot yapmadım.

Kaspersky taraması bittikten sonra bu rehbere bakın derim. Bir de ne olur ne olmaz şifrelerinizi telefon üzerinden değiştirin, 2 faktörlü doğrulama ekleyin. Bilgisayar üzerinden değiştirmeyin eğer başka virüs attıysa yeni değiştireceğin şifreyi de görebilir belki.

Peki false-positive olma ihtimali var mı hocam?

Peki false-positive olma ihtimali var mı hocam?

Pek sanmıyorum. Sistem işlemlerini temp üzerinde taklit etmesi iyi bir şey değil. Üstelik mining yazıyor.

Pek sanmıyorum. Sistem işlemlerini temp üzerinde taklit etmesi iyi bir şey değil. Üstelik mining yazıyor.

2 virüs için Defender karantinaya alındı diyor. Sadece 1 tanesi aktif. Karantinayken bir zararları olur mu?
Tarama %28 ve 1.039.000 dosya taramış baya uzun sürecek sanırım.

2 virüs için Defender karantinaya alındı diyor. Sadece 1 tanesi aktif. Karantinayken bir zararları olur mu?

Mining olanı temizleyememiş sanırım. Bulunanları karantina üzerinden temizleyin. Kaspersky taraması uzun sürüyorsa bence onu duraklatın eğer duraklatma seçeneği varsa. Malwarebytes ile tarayın, hem daha kısa sürüyor belki daha hızlı bulur zararlıyı.

Tamam hocam. Yarın devam edeceğim sanırım.

Hocam Malwarebytes bir şey bulmadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…