Rawcorre Decapat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 23 6 Temmuz 2019 #1 Öncelikle merhaba, bugün 10-15-20 dk aralıklarla Windows Defender 5-6 tane Trojan virüsü temizlemiş. Bu nedir bir şey anlamadım, korktum. Ciddi bir şey var mı diyeceğim de neden yani bana saldırsın? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2019
Öncelikle merhaba, bugün 10-15-20 dk aralıklarla Windows Defender 5-6 tane Trojan virüsü temizlemiş. Bu nedir bir şey anlamadım, korktum. Ciddi bir şey var mı diyeceğim de neden yani bana saldırsın?
N Nogay Han Hectopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 598 Çözümler 1 6 Temmuz 2019 #2 Kurduğumuz bazı programlar için kullandığımız crack, key gibi kodlamaları trojan olarak görüyor defender ve başka anti virüs programları
Kurduğumuz bazı programlar için kullandığımız crack, key gibi kodlamaları trojan olarak görüyor defender ve başka anti virüs programları
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 7 Temmuz 2019 #3 Rawcorre dedi: Bu nedir bir şey anlamadım, korktum. Genişletmek için tıkla... Korktuğunuz şeyi bize göstermezsen nasıl bileceğiz? Log dosyası nerede? Veriler nerede?
Rawcorre dedi: Bu nedir bir şey anlamadım, korktum. Genişletmek için tıkla... Korktuğunuz şeyi bize göstermezsen nasıl bileceğiz? Log dosyası nerede? Veriler nerede?
Rawcorre Decapat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 23 7 Temmuz 2019 #4 Murat5038 dedi: Korktuğunuz şeyi bize göstermezsen nasıl bileceğiz? Log dosyası nerede? Veriler nerede? Genişletmek için tıkla... 5 - 6 ay önce sildiğim crackin dosyasıymış . Nasıl ya ?
Murat5038 dedi: Korktuğunuz şeyi bize göstermezsen nasıl bileceğiz? Log dosyası nerede? Veriler nerede? Genişletmek için tıkla... 5 - 6 ay önce sildiğim crackin dosyasıymış . Nasıl ya ?