M Metrepat Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #1 Böyle oluyor. Yardım eder misiniz?
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #2 Metrepat dedi: Böyle oluyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Gerçek zamanlı korumayı kapatın.
Metrepat dedi: Böyle oluyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Gerçek zamanlı korumayı kapatın.
K KaannaaK Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 17 22 Haziran 2023 #3 Gerçek zamanlı korumayı kapatın veya Windows Defender'den izin vermeyi seçin.
M Metrepat Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #4 Arkadaşlar tam olarak nereden geliyoruz?
K KaannaaK Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 17 22 Haziran 2023 #5 Metrepat dedi: Arkadaşlar tam olarak nereden geliyoruz? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows Güvenliği'ni açın, virüs ve tehdit korumasına girip ayarları yönet'e tıklayın orada gerçek zamanlı koruma gözükecektir.
Metrepat dedi: Arkadaşlar tam olarak nereden geliyoruz? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows Güvenliği'ni açın, virüs ve tehdit korumasına girip ayarları yönet'e tıklayın orada gerçek zamanlı koruma gözükecektir.
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #6 Metrepat dedi: Arkadaşlar tam olarak nereden geliyoruz? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Güvenliği > Virüs ve tehdit koruması > Ayarları yönet > Gerçek zamanlı korumayı kapatın.
Metrepat dedi: Arkadaşlar tam olarak nereden geliyoruz? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Güvenliği > Virüs ve tehdit koruması > Ayarları yönet > Gerçek zamanlı korumayı kapatın.
M Metrepat Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #7 yaptım. ve... Dosya Ekleri sorun.png 79,5 KB · Görüntüleme: 42