Windows Defender açılmıyor

vortex222

Hectopat
Daha fazla  
Bundan 1 2 ay önce bilgisayarıma virüs bulaştı virüsü kaldırmak için Windows güvenliğine girdiğim ve kapalı olduğunu gördüm açamadığımı anlayınca Internet'den başka bir virüs koruma programı indirdim virüsü bilgisayarımdan sildiğimi umuyorum. Şimdi tekrardan Windows güvenliğini açmak istiyorum internetteki bütün videoları izledim fakat benim sorunumu anlatan bir video bulamadım. Videolarda dediklerini yaptım bilgisayarım da hiçbir virüs koruma programı yok. Yardımlarınızı bekliyorum. Technopat Sosyal'de ilk konum yanlışlarım varsa kusura bakmayın.

windows 1.png

windows 2.png

Bundan 1 2 ay önce bilgisayarıma virüs bulaştı virüs ü kaldırmak için Windows güvenliğine girdiğim ve kapalı olduğunu gördüm açamadığımı anlayınca Internet'den başka bir virüs koruma programı indirdim virüs ü bilgisayarımdan sildiğimi umuyorum. Şimdi tekrardan Windows güvenliğini açmak istiyorum internetteki bütün videoları izledim fakat benim sorunumu anlatan bir video bulamadım. Videolarda dediklerini yaptım bilgisayarım da hiçbir virüs koruma programı yok. Yardımlarınızı bekliyorum. Technopat Sosyal'de ilk konum yanlışlarım varsa kusura bakmayın.

Eki Görüntüle 644759

Eki Görüntüle 644760

Windows Update'den sürüm Update yap, yani 2004 sürümüne geç geçmediysen ondan sonra düzelecektir.

Bundan 1 2 ay önce bilgisayarıma virüs bulaştı virüsü kaldırmak için Windows güvenliğine girdiğim ve kapalı olduğunu gördüm açamadığımı anlayınca ınternet'den başka bir virüs koruma programı indirdim virüsü bilgisayarımdan sildiğimi umuyorum. Şimdi tekrar Windows güvenliğini açmak istiyorum internetteki bütün videoları izledim fakat benim sorunumu anlatan bir video bulamadım. Videolarda dediklerini yaptım bilgisayarım da hiçbir virüs koruma programı yok. Yardımlarınızı bekliyorum. Technopat Sosyal'de ilk konum yanlışlarım varsa kusura bakmayın.

Eki Görüntüle 644759

Eki Görüntüle 644760

Çozebildin mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı