berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #1 Merhaba ben yaklaşık 2 3 saat önce bilgisayarımı Windows 8.1 yaptım fakat Windows Defender bir uyarı veriyor ne yapmam gerek? Dosya Ekleri resim_2021-07-03_193046.png 14,3 KB · Görüntüleme: 203
Merhaba ben yaklaşık 2 3 saat önce bilgisayarımı Windows 8.1 yaptım fakat Windows Defender bir uyarı veriyor ne yapmam gerek?
Resistance89 Decapat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 37 3 Temmuz 2021 #2 Başka antivirüs kullanıyor musunuz ?
A aloneanddark Femtopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #3 berkanSs dedi: Merhaba ben yaklaşık 2 3 saat önce bilgisayarımı Windows 8.1 yaptım fakat Windows Defender bir uyarı veriyor ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisine girince arkaplan uygulamalarında böyle bişey antiwalmare security gibi bir şey çıkıyor mu hocam?
berkanSs dedi: Merhaba ben yaklaşık 2 3 saat önce bilgisayarımı Windows 8.1 yaptım fakat Windows Defender bir uyarı veriyor ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisine girince arkaplan uygulamalarında böyle bişey antiwalmare security gibi bir şey çıkıyor mu hocam?
Kerimmert45 Femtopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #4 Regeditte lütfen şunu girin görüntüsünü ekliyorum. Eğer DisableAntiSpyware varsa lütfen kaldırın.
berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #5 aloneanddark dedi: Görev yöneticisine girince arka plan uygulamalarında böyle bir şey antiwalmare Security gibi bir şey çıkıyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam. Kerimmert45 dedi: Regeditte lütfen şunu girin görüntüsünü ekliyorum. Eki Görüntüle 1095023 Eğer DisableAntiSpyware varsa lütfen kaldırın. Genişletmek için tıkla... Kaldırılmıyor hocam. aloneanddark dedi: Görev yöneticisine girince arka plan uygulamalarında böyle bir şey antiwalmare Security gibi bir şey çıkıyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Maalesef çıkmıyor hocam. Kerimmert45 dedi: Regeditte lütfen şunu girin görüntüsünü ekliyorum. Eki Görüntüle 1095023 Eğer DisableAntiSpyware varsa lütfen kaldırın. Genişletmek için tıkla... Böyle uyarı veriyor. Dosya Ekleri resim_2021-07-03_195957.png 5,2 KB · Görüntüleme: 183
aloneanddark dedi: Görev yöneticisine girince arka plan uygulamalarında böyle bir şey antiwalmare Security gibi bir şey çıkıyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam. Kerimmert45 dedi: Regeditte lütfen şunu girin görüntüsünü ekliyorum. Eki Görüntüle 1095023 Eğer DisableAntiSpyware varsa lütfen kaldırın. Genişletmek için tıkla... Kaldırılmıyor hocam. aloneanddark dedi: Görev yöneticisine girince arka plan uygulamalarında böyle bir şey antiwalmare Security gibi bir şey çıkıyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Maalesef çıkmıyor hocam. Kerimmert45 dedi: Regeditte lütfen şunu girin görüntüsünü ekliyorum. Eki Görüntüle 1095023 Eğer DisableAntiSpyware varsa lütfen kaldırın. Genişletmek için tıkla... Böyle uyarı veriyor.
Kerimmert45 Femtopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #6 Uyarı veriyorsa Malwarebytes ile virüs testi yapın.
berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #7 Kerimmert45 dedi: Uyarı veriyorsa Malwarebytes ile virüs testi yapın. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum.
Kerimmert45 dedi: Uyarı veriyorsa Malwarebytes ile virüs testi yapın. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum.