Windows Defender açılmıyor

You can re-register every Windows 10 app package under the sun. Hit Windows key + X, then open Windows PowerShell (Admin).

Enter the following command: Get-AppxPackage -allusers | foreach {Add-AppxPackage -register "$($_.InstallLocation)\appxmanifest.xml" -DisableDevelopmentMode

Çözüm bu şekilde.
Bu şekilde kurulum yapıyor galiba.
Kodu kopyaladım 10 dk oldu bir hata vermedi PowerShell ekranı bu işaretle bekliyor : >>_
Beklemem mi gerekiyor?
Kopyaladığım kod bu şeklide bir hata var mı?
Get-AppxPackage -allusers | foreach {Add-AppxPackage -register "$($_.InstallLocation)\appxmanifest.xml

Kodu kopyaladım 10 dk oldu bir hata vermedi PowerShell ekranı bu işaretle bekliyor : >>_
Beklemem mi gerekiyor?
Kopyaladığım kod bu şeklide bir hata var mı?
Get-AppxPackage -allusers | foreach {Add-AppxPackage -register "$($_.InstallLocation)\appxmanifest.xml
Sonunda yazan disable development mode yerini de kopyalayın.

You can re-register every Windows 10 app package under the sun. Hit Windows key + X, then open Windows PowerShell (Admin).

Enter the following command: Get-AppxPackage -allusers | foreach {Add-AppxPackage -register "$($_.InstallLocation)\appxmanifest.xml" -DisableDevelopmentMode

Çözüm bu şekilde.
Beklemem mi gerekiyor?
Kopyaladığım kod bu şeklide bir hata var mı? :
Onuda yaptım ama düzeltmedi

Beklemem mi gerekiyor?
Kopyaladığım kod bu şeklide bir hata var mı? :
Onuda yaptım ama düzeltmedi
Sondaki Disable Development Mode yerini de yazacaksınız.

Sorun sizde bende mi onu bilmem de olmuyor işte kardeşim başka bir yol denemek lazım demekki
Yönetici olarak çalıştıracakmışım iyi ki söylediniz ben uzaktan bağlantı ile açıyordum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı