Çözüldü Windows Defender açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yağızzzzzzzz

Decapat
Daha fazla  
Bu kadar rezil bir işletim sistemi yapıp bir de piyasaya sürüyorlar. Arkadaşlar dün Huawei D16 model PC mi local reset attım ve masaüstüne girince ilk işim bazı yazlımlar indirmek oldu ancak Defender virüs algıladığı için indiremedim bende Defender'ı kapatmak için açtığımda BT yöneticiniz bu uygulamanın çeşitli alanlarına erişimi sınırladı uyarısıyla karşılaştım uyguladığım çözüm yolları ise şunlar:

1-Windows Update'leri yaptım.
2-virüs olmasına karşın Kaspersky ve Malwarebytes ile tarattım bir şey bulamadım.
3-format atıp tekrar denedim bir şey değişmedi.
4-Defender Control indirip denedim yine bir şey değişmedi.
5-hizmetlerden yenile yaptım olmadı.
6-SFC /scannow olamadı.
7-Regedit üzerinden denedim olmadı.
8-grup politikası diye bir şey varmış gerekli olduğunu düşünmüyorum ama artık başka çözüm yolum olmadığı için oradaki Defender ayarını da yaptım, sonuç yine aynı.

Kafayı yiyeceğim artık arka planda çalışıyor ama kendisi açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayni sorunu yaşadık netten bunu görüp yaptığımda olmuştu deneyebilirsin sorumluluk senindir.

1.Yöntem

1. Başlat'ı açın ve cmd yazın, "Komut İstemi"ni "Yönetici olarak çalıştır"ı seçin.
2. Komut İstemi'nde aşağıdaki komutları çalıştırın.

dism.exe /online /cleanup-image /scanhealth

dism.exe /online /cleanup-image /restorehealth

dism.exe /online /cleanup-image /startcomponentcleanup
sfc /scannow

Kodları yazdıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

2. yöntem

1. "Windows + X" tuşuna basın ve "Windows Terminali (Yönetici)" olarak başlatın.
2. Aşağıdaki komutu yazın ve Enter tuşuna basın.

Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

Not: Bu komutu çalıştırırken birkaç kırmızı uyarı görebilirsiniz. Onları görmezden gelin. Bu normal bir şey.

Sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın

Ayni sorunu yaşadık netten bunu görüp yaptığımda olmuştu deneyebilirsin sorumluluk senindir.

1.Yöntem

1. Başlat'ı açın ve cmd yazın, "Komut İstemi"ni "Yönetici olarak çalıştır"ı seçin.
2. Komut İstemi'nde aşağıdaki komutları çalıştırın.

dism.exe /online /cleanup-image /scanhealth

dism.exe /online /cleanup-image /restorehealth

dism.exe /online /cleanup-image /startcomponentcleanup
sfc /scannow

Kodları yazdıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

2. yöntem

1. "Windows + X" tuşuna basın ve "Windows Terminali (Yönetici)" olarak başlatın.
2. Aşağıdaki komutu yazın ve Enter tuşuna basın.

Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

Not: Bu komutu çalıştırırken birkaç kırmızı uyarı görebilirsiniz. Onları görmezden gelin. Bu normal bir şey.

Sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın
Maalesef olmadı tek farkı artık direk hata mesajı yerine arkada 5 10 saniye defender logosu çıkıyor ve tekrar hata mesajı veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı