Windows Defender açılmıyor

cinar489

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bir uygulama indirirken Windows Defender'deki her şeyi kapadım sonra virüs yedim. Uygulamadan korktum format attım. Sonra Defender'ı açmaya çalışırken beyaz ekran vermeye başladı. 3 kere attım gene aynı hata. Bunu nasıl çözerim ya da bilgisayarcı yapabilir mi? YouTube her videoyu denedim olmadı.

Format atarken diski silin ve yeniden oluşturup onun üzerine kurmayı deneyin. Rufus ile USB'ye Windows'un temiz kurulduğundan emin olun. Format atmadan önce bilgisayara Kaspersky'nin deneme sürümünü indirip hem sistemi hem usb'nizi taratın. Denilenlerin aksine, eğer bilgisayarınızı bilinçli kullanırsanız bir Antivirüs programına ihtiyacınız olmaz.

Defender kapatma aracı indirerek direkt kapatın ve Ücretsiz kullanacaksanız Kaspersky indirin bence. Kaspersky anlık korur sizi.
Bir dosya indirince taratmak için Malwarebytes kullanın kesinlikle çünkü Kaspersky'ın görmedigi dosyalar görüyor. Birçok kez şahit oldum.

Format atarken diski silin ve yeniden oluşturup onun üzerine kurmayı deneyin. Rufus ile USB'ye Windows'un temiz kurulduğundan emin olun. Format atmadan önce bilgisayara Kaspersky'nin deneme sürümünü indirip hem sistemi hem USB'nizi taratın. Denilenlerin aksine, eğer bilgisayarınızı bilinçli kullanırsanız bir antivirüs programına ihtiyacınız olmaz.

Kesin çözülür değil mi?

Format atarken diski silin ve yeniden oluşturup onun üzerine kurmayı deneyin. Rufus ile USB'ye Windows'un temiz kurulduğundan emin olun. Format atmadan önce bilgisayara Kaspersky'nin deneme sürümünü indirip hem sistemi hem USB'nizi taratın. Denilenlerin aksine, eğer bilgisayarınızı bilinçli kullanırsanız bir antivirüs programına ihtiyacınız olmaz.

Bir video izlerken bir şey fark ettim bende bir dosya yok o sıkıntı yapar mı yapsa bile Windows'a güncelleştirme getirse düzelir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20240922_225841.jpg
    IMG_20240922_225841.jpg
    340,7 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20240922_225903.jpg
    IMG_20240922_225903.jpg
    205,9 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Kesin çözülür değil mi?

Bir video izlerken bir şey fark ettim bende bir dosya yok o sıkıntı yapar mı yapsa bile Windows'a güncelleştirme getirse düzelir mi?
"Öncelikle komut istemine şu komutu yazıyoruz:
Kod:
DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth

İşlemler bittikten sonra tekrardan:
Kod:

sfc /scannow

Yazıyoruz ve bilgisayarı yeniden başlatıyoruz."

Başka konuda böyle çözülmüş deneyin isterseniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı