Ankaralı Namık Kilopat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2020 #1 Windows Defender hiçbir şekilde açılmıyor. Hizmetlerden denedim gene olmadı, forumdaki konulara baktım, denedim gene olmadı. (Bilgisayarımda harici bir antivirus yazılımı yok, yani o engellemiyor açılmasını)
Windows Defender hiçbir şekilde açılmıyor. Hizmetlerden denedim gene olmadı, forumdaki konulara baktım, denedim gene olmadı. (Bilgisayarımda harici bir antivirus yazılımı yok, yani o engellemiyor açılmasını)
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 14 Mayıs 2020 #2 PC'de başka bir antivirüs programı olduğundan Windows Defender devre dışı kalmış.
Ankaralı Namık Kilopat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2020 #3 189454 dedi: PC'de başka bir antivirüs programı olduğundan Windows Defender devre dışı kalmış. Genişletmek için tıkla... Hocam bir başka yazılım olmadığını belirtmiştim.
189454 dedi: PC'de başka bir antivirüs programı olduğundan Windows Defender devre dışı kalmış. Genişletmek için tıkla... Hocam bir başka yazılım olmadığını belirtmiştim.
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 14 Mayıs 2020 #4 Ankaralı Namık dedi: Hocam bir başka yazılım olmadığını belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın, yazının o bölümünü görmemiştim. O zaman PC'de virüs olduğundan olabilir. Virüs, Defendef'i devre dışı bırakmıştır.
Ankaralı Namık dedi: Hocam bir başka yazılım olmadığını belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın, yazının o bölümünü görmemiştim. O zaman PC'de virüs olduğundan olabilir. Virüs, Defendef'i devre dışı bırakmıştır.
Ankaralı Namık Kilopat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2020 #5 189454 dedi: Kusura bakmayın, yazının o bölümünü görmemiştim. O zaman PC'de virüs olduğundan olabilir. Virüs, Defendef'i devre dışı bırakmıştır. Genişletmek için tıkla... Nasıl halledebilirim peki? Başka bi yazılım yükleyip onunla taratıp temizlesem düzelir mi?
189454 dedi: Kusura bakmayın, yazının o bölümünü görmemiştim. O zaman PC'de virüs olduğundan olabilir. Virüs, Defendef'i devre dışı bırakmıştır. Genişletmek için tıkla... Nasıl halledebilirim peki? Başka bi yazılım yükleyip onunla taratıp temizlesem düzelir mi?
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 15 Mayıs 2020 #6 Ankaralı Namık dedi: Nasıl halledebilirim peki? Başka bir yazılım yükleyip onunla taratıp temizlesem düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtinalle düzelecektir. Yazılım olarak webroot veya malwarebytes öneririm.
Ankaralı Namık dedi: Nasıl halledebilirim peki? Başka bir yazılım yükleyip onunla taratıp temizlesem düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtinalle düzelecektir. Yazılım olarak webroot veya malwarebytes öneririm.
Ankaralı Namık Kilopat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #7 189454 dedi: Büyük ihtinalle düzelecektir. Yazılım olarak webroot veya malwarebytes öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam cevap için. Kaspersky ile tarattım bir kaç trojen buldu sildim ve sorun düzeldi.
189454 dedi: Büyük ihtinalle düzelecektir. Yazılım olarak webroot veya malwarebytes öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam cevap için. Kaspersky ile tarattım bir kaç trojen buldu sildim ve sorun düzeldi.