Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2019 #1 Kaspersky kullanıyordum ve uninstall programı ile kaldırdım, güvenlik duvarı aktif olmuyor. Kaspersky Kev Uninstaller diye bir uygulaması varmış sanırım, onu da denedim ama hala aktif olmuyor, nasıl çözerim sorunu acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2019
Kaspersky kullanıyordum ve uninstall programı ile kaldırdım, güvenlik duvarı aktif olmuyor. Kaspersky Kev Uninstaller diye bir uygulaması varmış sanırım, onu da denedim ama hala aktif olmuyor, nasıl çözerim sorunu acaba?
Nealarus Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 918 Çözümler 6 9 Kasım 2019 #2 Daha ne istiyor sunuz? Windows Defender'in çalışmaması kadar güzel bir şey tok. Ciddyim hocam. ESET kurun önünüze bakın @bilinçli pars
Daha ne istiyor sunuz? Windows Defender'in çalışmaması kadar güzel bir şey tok. Ciddyim hocam. ESET kurun önünüze bakın @bilinçli pars
Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2019 #3 Nealarus dedi: Daha ne istiyor sunuz? Windows Defender'in çalışmaması kadar güzel bir şey tok. Ciddyim hocam. ESET kurun önünüze bakın @bilinçli pars Genişletmek için tıkla... Aslında memnundum ama nedense bir kasma donma hissettim kaldırmak istedim, çalışmamasının nedenini merak ediyorum halledebilirsem sevinirim Düzeltme: Sorunu bu konuyla çözdüm teşekkürler. Sizin virüs ve tehdit korumanız kuruluşunuz tarafından yönetilir Son düzenleme: 9 Kasım 2019
Nealarus dedi: Daha ne istiyor sunuz? Windows Defender'in çalışmaması kadar güzel bir şey tok. Ciddyim hocam. ESET kurun önünüze bakın @bilinçli pars Genişletmek için tıkla... Aslında memnundum ama nedense bir kasma donma hissettim kaldırmak istedim, çalışmamasının nedenini merak ediyorum halledebilirsem sevinirim Düzeltme: Sorunu bu konuyla çözdüm teşekkürler. Sizin virüs ve tehdit korumanız kuruluşunuz tarafından yönetilir