Windows Defender arka planda çok çalışıyor

bineyy

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba dün Bitdefender indirmiştim. FPS düşüklüğü yaşadım kaldırdım. Fakat arka planda çalışan bir şey fark ettim. Bunları nasıl kapatabilirim? Kapatmaya çalıştığım zaman işlem engellendi diyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-25 164145.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-25 164145.png
    7,9 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba dün Bitdefender indirmiştim. FPS düşüklüğü yaşadım kaldırdım. Fakat arka planda çalışan bir şey fark ettim. Bunları nasıl kapatabilirim? Kapatmaya çalıştığım zaman işlem engellendi diyor.

Çekirdek yalıtımındaki ayarlar ve gerçek zamanlı koruma kapalı mı?(onları kapatmadan sanırım bellek kullanımı azaltmanın bir yolu yok diye biliyorum)

Hayır böyle bir olay yoktu zaten. Bitdefender indirdiğimd geldi bunlar.
Antimalware Service Executable'ın Bitdefender ile ilgisi yok. Herkesin PC'nde var bu servis. Defenderın ara ara sistemini kontrol etmesi sebebiyle yükselip iniyor. Oyuna girdiğinde işlemi askıya alıyor zaten yani pek takacağın bir şey değil. Oyun modunu açık tut.

Antimalware Service Executable'ın Bitdefender ile ilgisi yok. Herkesin PC'nde var bu servis. Defender'ın ara ara sistemini kontrol etmesi sebebiyle yükselip iniyor. Oyuna girdiğinde işlemi askıya alıyor zaten yani pek takacağın bir şey değil. Oyun modunu açık tut.

Haklısınız ama Bitdefender'i indirdiğim gibi başladı ve azalmıyor. FPS'e etki ediyor örnek olarak Valorant oynarken 250 aşağısına düşmüyordum şu an 160-170'lere kadar düştüğü oluyor. Çok can sıkıcı bir durum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı