cinar1110 Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 196 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar selam. Geçenlerde Windows Defender'ı açacakken bir sorun ile karşılaştım. Bu sorun ise Windows Defender'ın beyaz ekranda kalmasıydı. Açtığımda sadece şunlar yazıyor. "Bir bakışta güvenlik cihazınızın güvenliği ve sistem durumu ile ilgili neler olduğuna bakın ve gerekli eylemleri gerçekleştirin" Çözümü nedir?
Arkadaşlar selam. Geçenlerde Windows Defender'ı açacakken bir sorun ile karşılaştım. Bu sorun ise Windows Defender'ın beyaz ekranda kalmasıydı. Açtığımda sadece şunlar yazıyor. "Bir bakışta güvenlik cihazınızın güvenliği ve sistem durumu ile ilgili neler olduğuna bakın ve gerekli eylemleri gerçekleştirin" Çözümü nedir?
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 2 Ağustos 2021 #2 Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Bu araç ile kapalıysa açmayı deneyin.
Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Bu araç ile kapalıysa açmayı deneyin.
cinar1110 Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 196 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #3 296822 dedi: Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Bu araç ile kapalıysa açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam açık Defender ve program virüs içerebilir diyor virüslü olmadığını biliyorum.
296822 dedi: Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Bu araç ile kapalıysa açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam açık Defender ve program virüs içerebilir diyor virüslü olmadığını biliyorum.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 2 Ağustos 2021 #4 Hmm. Windows Update ile güncelleştirmeleri denetleyin, SFC ve DISM araçlarını kullanabilirsiniz. Aklıma gelen çözümler bunlar.
Hmm. Windows Update ile güncelleştirmeleri denetleyin, SFC ve DISM araçlarını kullanabilirsiniz. Aklıma gelen çözümler bunlar.
cinar1110 Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 196 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #5 296822 dedi: Hmm. Windows Update ile güncelleştirmeleri denetleyin, SFC ve DISM araçlarını kullanabilirsiniz. Aklıma gelen çözümler bunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarımın hangi sürümde olduğunu nasıl anlarım?
296822 dedi: Hmm. Windows Update ile güncelleştirmeleri denetleyin, SFC ve DISM araçlarını kullanabilirsiniz. Aklıma gelen çözümler bunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarımın hangi sürümde olduğunu nasıl anlarım?
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 3 Ağustos 2021 #6 cinar1110 dedi: Hocam bilgisayarımın hangi sürümde olduğunu nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Windows + R -> Winver.exe yazın. Windows Update üzerinden güncelleştirmeleri kontrol edin, eğer "Güncelsiniz" yazıyorsa sıkıntı yok.
cinar1110 dedi: Hocam bilgisayarımın hangi sürümde olduğunu nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Windows + R -> Winver.exe yazın. Windows Update üzerinden güncelleştirmeleri kontrol edin, eğer "Güncelsiniz" yazıyorsa sıkıntı yok.
asd674 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4.891 Makaleler 2 Çözümler 70 Yer Elbistan Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2021 #7 Hkey_local_machıne > software > policies > Microsoft > Windows Defender. burada DisableAntiSpyware var ise değerini 0 yapıp sistemi yeniden başlatın.
Hkey_local_machıne > software > policies > Microsoft > Windows Defender. burada DisableAntiSpyware var ise değerini 0 yapıp sistemi yeniden başlatın.