muhsintls Femtopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, uzun zamandır Windows Defender'a girince bu hatayı alıyorum. Her şeyi yaptım KCS'ye bile bağlanmadı. Ne yapmam lazım?
Merhabalar, uzun zamandır Windows Defender'a girince bu hatayı alıyorum. Her şeyi yaptım KCS'ye bile bağlanmadı. Ne yapmam lazım?
S sessese Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #2 Hmmm, KCS'nin Discord'unda var mısın? Varsan orada Destek'e gir yap
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.547 Çözümler 5 12 Mayıs 2023 #3 Regeditle bir şeyler oynanmış gibi gözüküyor. muhsintls dedi: Merhabalar, uzun zamandır Windows Defender'a girince bu hatayı alıyorum. Her şeyi yaptım KCS'ye bile bağlanmadı. Ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 1019729 Eki Görüntüle 1019730 Genişletmek için tıkla... Regeditte Windows Defender'ı devre dışı bırakan şeyi bul.
Regeditle bir şeyler oynanmış gibi gözüküyor. muhsintls dedi: Merhabalar, uzun zamandır Windows Defender'a girince bu hatayı alıyorum. Her şeyi yaptım KCS'ye bile bağlanmadı. Ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 1019729 Eki Görüntüle 1019730 Genişletmek için tıkla... Regeditte Windows Defender'ı devre dışı bırakan şeyi bul.