Windows Defender ''Bu Uygulama Grup İlkesi Tarafından Devre Dışı Bırakıldı'' Sorunu

Daha fazla  
Merhabalar, yaklaşık 4 gündür bu rahatsız edici sorun var. İnternet üzerinden araştırdım denilen şeyleri yaptım fakat olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. İşletim sistemim Win 8.1.

Son düzenleyen: Moderatör:
Avastı bilgisayarıma kurmuştum. Keşke kurmasaydım kaldırması bile ayrı bir zahmet. Normal yollarla kaldıramadığım için direk dosyalarını sildim C den öyle kaldırabildim. O zamandan beri girebilmiş değilim windows defendera. Hatta güvenlik duvarı da kapanmıştı onu açtım.

• + R'ye basın.
  • Çalıştır'a Regedit yazın ve Enter'a basın.
  • HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Windows Defender'daki DisableAntiSpyware değerini kaldırın.
Hocam teşekkürler, bu adımı daha önce çok denemiştim olmamıştı fakat aswclear ile avastın kalan dosyalarını temizledikten sonra yaptığım için işe yaradı.

İmzamdan Aida64, sistem tarama 1 ve 2 sonuçlarını paylaşın.
Hocam sorunum çözüldü, bunları yapıp raporları size atmama hala gerek var mı?

Anlaşılan sorun tam çözülmemiş. Defender ı açıp tarama yaptığım zaman taramanın yarısında yine aynı şey ''bu uygulama grup ilkesi tarafından devre dışı bırakıldı''

Login - Dropbox
Login - Dropbox
Login - Dropbox
İnşallah doğru şeyleri doğru yere atmışımdır , Murat hocam buyrun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…