Ü üyeadi321321 Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 507 10 Eylül 2020 #1 Gyazo gyazo.com Gyazo gyazo.com Gyazo gyazo.com Hiç birşey yapamıyorum, belki Malwarebytes cracked indirmiştim ondan olabilir mi? (Ayarları geri yükleye tıkladım ama bir şey değişmedi) Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2020
Gyazo gyazo.com Gyazo gyazo.com Gyazo gyazo.com Hiç birşey yapamıyorum, belki Malwarebytes cracked indirmiştim ondan olabilir mi? (Ayarları geri yükleye tıkladım ama bir şey değişmedi)
ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 10 Eylül 2020 #2 üyeadi321321 dedi: Gyazo gyazo.com Gyazo gyazo.com Gyazo gyazo.com Hiç birşey yapamıyorum, belki Malwarebytes cracked indirmiştim ondan olabilir mi? (Ayarları geri yükleye tıkladım ama bir şey değişmedi) Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarama yapın. Crack Malwerbyets’ı silin. Normalini indirin. En son çözüm format olsun. Korsandan dolayı olmuş olabilir.
üyeadi321321 dedi: Gyazo gyazo.com Gyazo gyazo.com Gyazo gyazo.com Hiç birşey yapamıyorum, belki Malwarebytes cracked indirmiştim ondan olabilir mi? (Ayarları geri yükleye tıkladım ama bir şey değişmedi) Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarama yapın. Crack Malwerbyets’ı silin. Normalini indirin. En son çözüm format olsun. Korsandan dolayı olmuş olabilir.
1 161553 Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 2.318 Makaleler 1 Çözümler 13 10 Eylül 2020 #3 Antivirüsü crack'li kullanmak da değişik bir olay. Malwarebytes'i tamamen kaldırıp restart atın.