ZeykerL Femtopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #1 Windows ile alakalı birkaç ayar yapmıştım ondan sonra böyle oldu. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 47,8 KB · Görüntüleme: 37
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.246 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #2 ZeykerL dedi: Windows ile alakalı birkaç ayar yapmıştım ondan sonra böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Yaptığın ayarlar nedir? WPD tarzı programlar ile kapattın mı defenderi?
ZeykerL dedi: Windows ile alakalı birkaç ayar yapmıştım ondan sonra böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Yaptığın ayarlar nedir? WPD tarzı programlar ile kapattın mı defenderi?
ZeykerL Femtopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #3 SdtCngz dedi: Yaptığın ayarlar nedir? WPD tarzı programlar ile kapattın mı defenderi? Genişletmek için tıkla... The Ultimate Windows Utility bu sitedeki kodu kullandım powershell de
SdtCngz dedi: Yaptığın ayarlar nedir? WPD tarzı programlar ile kapattın mı defenderi? Genişletmek için tıkla... The Ultimate Windows Utility bu sitedeki kodu kullandım powershell de