AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.079 Çözümler 82 Yer Başkent 11 Haziran 2025 #11 Görmezden gel ve ek bilgi kısmına tıkla ve yine de çalıştır. Sistemin, güvenlik servisine müdahale eden bir yazılıma "hoş geldin" diyecek hali yok.
Görmezden gel ve ek bilgi kısmına tıkla ve yine de çalıştır. Sistemin, güvenlik servisine müdahale eden bir yazılıma "hoş geldin" diyecek hali yok.
Pewpew Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 205 Çözümler 1 11 Haziran 2025 #12 Hocam bahsettiğim güncellemeyi yaptıktan sonra yeniden başlattım Defender geldi. Tam tarama yapma tuşuna tıklayınca tekrar eski haline geri döndü.
Hocam bahsettiğim güncellemeyi yaptıktan sonra yeniden başlattım Defender geldi. Tam tarama yapma tuşuna tıklayınca tekrar eski haline geri döndü.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.079 Çözümler 82 Yer Başkent 11 Haziran 2025 #13 Pewpew dedi: Hocam bahsettiğim güncellemeyi yaptıktan sonra yeniden başlattım Defender geldi. Tam tarama yapma tuşuna tıklayınca tekrar eski haline geri döndü. Genişletmek için tıkla... Dediğimi yapar mısın?
Pewpew dedi: Hocam bahsettiğim güncellemeyi yaptıktan sonra yeniden başlattım Defender geldi. Tam tarama yapma tuşuna tıklayınca tekrar eski haline geri döndü. Genişletmek için tıkla... Dediğimi yapar mısın?
Pewpew Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 205 Çözümler 1 11 Haziran 2025 #14 AceTeq dedi: Dediğimi yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Başlatılamıyor Dosya Ekleri resim_2025-06-11_225211473.png 10,8 KB · Görüntüleme: 15
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.079 Çözümler 82 Yer Başkent 11 Haziran 2025 #15 Pewpew dedi: Başlatılamıyor Genişletmek için tıkla... Defender'i Etkinleştir'e tıklayıp yeniden başlattınız mı?
Pewpew dedi: Başlatılamıyor Genişletmek için tıkla... Defender'i Etkinleştir'e tıklayıp yeniden başlattınız mı?
Pewpew Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 205 Çözümler 1 11 Haziran 2025 #16 AceTeq dedi: Defender'i Etkinleştir'e tıklayıp yeniden başlattınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet tıkladığımda bu hatayı aldım zaten açtığımda devre dışı yazıyordu
AceTeq dedi: Defender'i Etkinleştir'e tıklayıp yeniden başlattınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet tıkladığımda bu hatayı aldım zaten açtığımda devre dışı yazıyordu
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.079 Çözümler 82 Yer Başkent 11 Haziran 2025 #17 Pewpew dedi: Evet tıkladığımda bu hatayı aldım zaten açtığımda devre dışı yazıyordu Genişletmek için tıkla... Yani sistem servisleri zarar görmüş, ilk dediğim şeyi yaparsanız tüm sorununuz kısa sürede çözülür.
Pewpew dedi: Evet tıkladığımda bu hatayı aldım zaten açtığımda devre dışı yazıyordu Genişletmek için tıkla... Yani sistem servisleri zarar görmüş, ilk dediğim şeyi yaparsanız tüm sorununuz kısa sürede çözülür.