Windows Defender CMD penceresinde açılıyor

Tatunka

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 Tİ / RYZEN 7 5800X / B550M PLUS DDR4 4600Mhz / Samsung 980 Pro 1 TB M.2 SSD / THERMALTAKE 750W / GSKİLL 16 GB 3200Mhz(2x8)
Arkadaşlar bilgisayarda tam tarama yapmak için Windows Defender'e girdimde hiç böyle bir ekran görmedim, acaba virüs mü var da ekran böyle değişik? Fotoğraf altta.

Dosya Ekleri

• 4f21cf40-b557-47cd-9469-32e904124e3a.jpg
    90,7 KB · Görüntüleme: 47
ilk defa görüyorum daha önce böyle birşey oldumu ? veya sıfırlamayı denediniz mi ?

Arkadaşlar bilgisayarda tam tarama yapmak için Windows Defender'e girdimde hiç böyle bir ekran görmedim, acaba virüs mü var da ekran böyle değişik? Fotoğraf altta.
Yok hocam içiniz rahat olsun bu Windows Defendera girdiginizde tarama seçeneklerinde olan çevrim dışı tarama, aynısı bende yapıyorum içiniz rahat olsun eger yine böyle olmasını istemiyorsanoz Windows Defender'da tarama yapacagınız zaman tarama seçeneklerinden Hızlı tarama yada Tam taramayı seçebilirsniz en alttakini seçerseniz fotograftaki gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…