gfnf Decapat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 266 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 Rx 460 Dual White 2gb Asus prime A320m k 8 GB 2333mhz ram 450w power Cinsiyet Erkek Meslek Boşluk 22 Şubat 2021 #1 Ben bu hatayı aldım ve format atmaya çalıştım. Maalesef ekran kartına sızmış. Bütün virüs korumalarını indirdim çare yok.
Ben bu hatayı aldım ve format atmaya çalıştım. Maalesef ekran kartına sızmış. Bütün virüs korumalarını indirdim çare yok.
metinz Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşine yarayabilir. (edit: Ben böyle çözmüştüm)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşine yarayabilir. (edit: Ben böyle çözmüştüm)
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #3 Allah kurtarsın kardeşim virüslerden çok korkarım .
U us3469734 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.366 Makaleler 2 Çözümler 10 22 Şubat 2021 #4 @Murat5038
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 22 Şubat 2021 #5 30 dakika önce falan bende aynı konuyu açtım Defender sildi virüsü ama, şuan KIS ile tam tarama yapıyorum.
30 dakika önce falan bende aynı konuyu açtım Defender sildi virüsü ama, şuan KIS ile tam tarama yapıyorum.
Bsd Kaymak Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #6 Log? Kaspersky ve Malwarebytes ile hızlı ve tam tarama yapın. Ayrıca Defender loglarını, ve taratma yaptıktan sonraki logları atın.
Log? Kaspersky ve Malwarebytes ile hızlı ve tam tarama yapın. Ayrıca Defender loglarını, ve taratma yaptıktan sonraki logları atın.
İsimyok08 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 1.292 Çözümler 2 Yer İsimsiz Şehir 22 Şubat 2021 #7 Malwarebytes veya Kaspersky indir. Tam tarama yap.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 22 Şubat 2021 #8 gfnf dedi: Ben bu hatayı aldım ve format atmaya çalıştım. Maalesef ekran kartına sızmış. Bütün virüs korumalarını indirdim çare yok. Genişletmek için tıkla... Format atmanıza nasıl engel oldu bu biraz trol konu gibi geldi ekran kartına sızmış nedir yok canım birde parçaların üstünü dezenfekte etseydiniz sadece dosyalara erişim sağlayıp tutunabilir saçmalamayın.
gfnf dedi: Ben bu hatayı aldım ve format atmaya çalıştım. Maalesef ekran kartına sızmış. Bütün virüs korumalarını indirdim çare yok. Genişletmek için tıkla... Format atmanıza nasıl engel oldu bu biraz trol konu gibi geldi ekran kartına sızmış nedir yok canım birde parçaların üstünü dezenfekte etseydiniz sadece dosyalara erişim sağlayıp tutunabilir saçmalamayın.
metinz Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #9 Taramayı güvenli modda yapmanı öneririm, daha fazla virüs bulacak eminim.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 22 Şubat 2021 #10 gfnf dedi: Ben bu hatayı aldım ve format atmaya çalıştım. Maalesef ekran kartına sızmış. Bütün virüs korumalarını indirdim çare yok. Genişletmek için tıkla... gfnf dedi: windows defenderi etkisiz hale getir bende masaüstünde 90 kullanıyordu cpu ve gpu etkisiz hale getirdim ve 1 düştü gpu ve cpu Genişletmek için tıkla... Hocam siz Defender'ı etkisiz hale getirmediniz mi ? Nasıl oldu da çalışıp virüs buldu ?
gfnf dedi: Ben bu hatayı aldım ve format atmaya çalıştım. Maalesef ekran kartına sızmış. Bütün virüs korumalarını indirdim çare yok. Genişletmek için tıkla... gfnf dedi: windows defenderi etkisiz hale getir bende masaüstünde 90 kullanıyordu cpu ve gpu etkisiz hale getirdim ve 1 düştü gpu ve cpu Genişletmek için tıkla... Hocam siz Defender'ı etkisiz hale getirmediniz mi ? Nasıl oldu da çalışıp virüs buldu ?