Enestgr Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #1 Windows Defender (antiwalware service execuatable) yüksek CPU kullanıyor oyun oynanmıyor çok CPU kullanmasından dolayı. (özellikle oyuna girdiğimde çok CPU kullanıyor)
Windows Defender (antiwalware service execuatable) yüksek CPU kullanıyor oyun oynanmıyor çok CPU kullanmasından dolayı. (özellikle oyuna girdiğimde çok CPU kullanıyor)
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 10 Ocak 2022 #2 Arkada tarama falan yapıyorsa ondan kaynaklı olabilir. Eğer bir süre bekledikten, bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra vs. düzelmezse; Defender Control programını kullanabilirsin. Aşağıya link bırakıyorum detaylı kullanım için (Türkçe'ye çevirmeyi unutma.). Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org
Arkada tarama falan yapıyorsa ondan kaynaklı olabilir. Eğer bir süre bekledikten, bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra vs. düzelmezse; Defender Control programını kullanabilirsin. Aşağıya link bırakıyorum detaylı kullanım için (Türkçe'ye çevirmeyi unutma.). Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org