3 341346 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Çözümler 1 30 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, hata bu. Nasıl düzeltebilirim?
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 30 Aralık 2020 #2 https://www.sordum.org/files/download/defender-control/DefenderControl.zip
3 341346 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Çözümler 1 30 Aralık 2020 #3 epic games kullanıcısı dedi: https://www.sordum.org/files/download/defender-control/DefenderControl.zip Genişletmek için tıkla... Windows Defender başlatılamıyor diyor.
epic games kullanıcısı dedi: https://www.sordum.org/files/download/defender-control/DefenderControl.zip Genişletmek için tıkla... Windows Defender başlatılamıyor diyor.
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 30 Aralık 2020 #4 341346 dedi: Windows Defender başlatılamıyor diyor. Genişletmek için tıkla... MB ile tam tarama yap. Trojan yemiş olabilirsin.
341346 dedi: Windows Defender başlatılamıyor diyor. Genişletmek için tıkla... MB ile tam tarama yap. Trojan yemiş olabilirsin.
Dodo1903 Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Star Destroyer 30 Aralık 2020 #5 MBAM ve KIS 2021 ile tarama yapınız.
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 30 Aralık 2020 #6 Çalıştır istemini açmak için “ Windows ” + “ R ” tuşlarına aynı anda basın. “ Regedit ” yazınız ve “ Enter ” a basınız. “ HKEY_LOCAL_MACHINE ” klasörüne ve ardından “ YAZILIM ” klasörüne çift tıklayın. “ İlkeler ” ve ardından “ Microsoft ” klasörünü açın. “ Windows Defender ” klasörüne çift tıklayın ve sağ panelde “ Disable AntiSpyware ” değerine çift tıklayın. Değeri “ 0 ” olarak değiştirin ve “ Uygula ” düğmesine tıklayın. Pencereyi kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.
Çalıştır istemini açmak için “ Windows ” + “ R ” tuşlarına aynı anda basın. “ Regedit ” yazınız ve “ Enter ” a basınız. “ HKEY_LOCAL_MACHINE ” klasörüne ve ardından “ YAZILIM ” klasörüne çift tıklayın. “ İlkeler ” ve ardından “ Microsoft ” klasörünü açın. “ Windows Defender ” klasörüne çift tıklayın ve sağ panelde “ Disable AntiSpyware ” değerine çift tıklayın. Değeri “ 0 ” olarak değiştirin ve “ Uygula ” düğmesine tıklayın. Pencereyi kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.
3 341346 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Çözümler 1 30 Aralık 2020 #7 epic games kullanıcısı dedi: Çalıştır istemini açmak için “ Windows ” + “ R ” tuşlarına aynı anda basın. “ Regedit ” yazınız ve “ Enter ” a basınız. “ HKEY_LOCAL_MACHINE ” klasörüne ve ardından “ YAZILIM ” klasörüne çift tıklayın. “ İlkeler ” ve ardından “ Microsoft ” klasörünü açın. “ Windows Defender ” klasörüne çift tıklayın ve sağ panelde “ Disable AntiSpyware ” değerine çift tıklayın. Değeri “ 0 ” olarak değiştirin ve “ Uygula ” düğmesine tıklayın. Pencereyi kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sorunun devam edip etmediğini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Disable AntiSpyware böyle birşey göremedim.
epic games kullanıcısı dedi: Çalıştır istemini açmak için “ Windows ” + “ R ” tuşlarına aynı anda basın. “ Regedit ” yazınız ve “ Enter ” a basınız. “ HKEY_LOCAL_MACHINE ” klasörüne ve ardından “ YAZILIM ” klasörüne çift tıklayın. “ İlkeler ” ve ardından “ Microsoft ” klasörünü açın. “ Windows Defender ” klasörüne çift tıklayın ve sağ panelde “ Disable AntiSpyware ” değerine çift tıklayın. Değeri “ 0 ” olarak değiştirin ve “ Uygula ” düğmesine tıklayın. Pencereyi kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sorunun devam edip etmediğini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Disable AntiSpyware böyle birşey göremedim.
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 30 Aralık 2020 #8 341346 dedi: Disable AntiSpyware böyle birşey göremedim. Genişletmek için tıkla... SS atabilir misiniz?
341346 dedi: Disable AntiSpyware böyle birşey göremedim. Genişletmek için tıkla... SS atabilir misiniz?
3 341346 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Çözümler 1 30 Aralık 2020 #9 epic games kullanıcısı dedi: SS atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 30 Aralık 2020 #10 341346 dedi: Eki Görüntüle 808263 Genişletmek için tıkla... İlk önce regeditin yedeğini al. Daha sonra "disavleAntivürüsü 0 ise 1, 1 ise 0 yap. Cihazı yeniden başlat. Ben bu cihazda sağlam bir virüs olduğuna eminim. MalwerBytes ile tam tarama al.
341346 dedi: Eki Görüntüle 808263 Genişletmek için tıkla... İlk önce regeditin yedeğini al. Daha sonra "disavleAntivürüsü 0 ise 1, 1 ise 0 yap. Cihazı yeniden başlat. Ben bu cihazda sağlam bir virüs olduğuna eminim. MalwerBytes ile tam tarama al.