3 341346 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Çözümler 1 30 Aralık 2020 #11 epic games kullanıcısı dedi: İlk önce regeditin yedeğini al. Daha sonra "disavleAntivürüsü 0 ise 1, 1 ise 0 yap. Cihazı yeniden başlat. Ben bu cihazda sağlam bir virüs olduğuna eminim. MalwerBytes ile tam tarama al. Genişletmek için tıkla...
epic games kullanıcısı dedi: İlk önce regeditin yedeğini al. Daha sonra "disavleAntivürüsü 0 ise 1, 1 ise 0 yap. Cihazı yeniden başlat. Ben bu cihazda sağlam bir virüs olduğuna eminim. MalwerBytes ile tam tarama al. Genişletmek için tıkla...
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 30 Aralık 2020 #12 341346 dedi: Eki Görüntüle 808283 Genişletmek için tıkla... Virüs engelliyor. Görev yöneticisi açılıyor mu? Birde MalwerBytes ile tam tarama alın kesinlikle.
341346 dedi: Eki Görüntüle 808283 Genişletmek için tıkla... Virüs engelliyor. Görev yöneticisi açılıyor mu? Birde MalwerBytes ile tam tarama alın kesinlikle.
3 341346 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Çözümler 1 30 Aralık 2020 #13 epic games kullanıcısı dedi: Virüs engelliyor. Görev yöneticisi açılıyor mu? Birde MalwerBytes ile tam tarama alın kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Evet açılıyor, şimdi tarama yapacağım. epic games kullanıcısı dedi: Virüs engelliyor. Görev yöneticisi açılıyor mu? Birde MalwerBytes ile tam tarama alın kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Tarama yaptım 1 adet virüs tespit etti. Ve anında Defender eski haline döndü. Yardımlarınız için teşekkürler.
epic games kullanıcısı dedi: Virüs engelliyor. Görev yöneticisi açılıyor mu? Birde MalwerBytes ile tam tarama alın kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Evet açılıyor, şimdi tarama yapacağım. epic games kullanıcısı dedi: Virüs engelliyor. Görev yöneticisi açılıyor mu? Birde MalwerBytes ile tam tarama alın kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Tarama yaptım 1 adet virüs tespit etti. Ve anında Defender eski haline döndü. Yardımlarınız için teşekkürler.