Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.698 Çözümler 26 21 Ocak 2024 #11 Dexter Morgan dedi: Hocam bende Direk Windows belleği var takıyorum Windows kuruyor etkinleştirme yazısı da çıkmıyor Genişletmek için tıkla... O zaman bunlar yasal olmalı sizdeki bilgisayarcıdan mı gelme yoksa PC'yi aldığınız yerden mi gelme? Yani Windows normal, Office crack.
Dexter Morgan dedi: Hocam bende Direk Windows belleği var takıyorum Windows kuruyor etkinleştirme yazısı da çıkmıyor Genişletmek için tıkla... O zaman bunlar yasal olmalı sizdeki bilgisayarcıdan mı gelme yoksa PC'yi aldığınız yerden mi gelme? Yani Windows normal, Office crack.
Dexter Morgan Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 21 Ocak 2024 #12 Mucize Kartal dedi: O zaman bunlar yasal olmalı sizdeki bilgisayarcıdan mı gelme yoksa PC'yi aldığınız yerden mi gelme? Yani Windows normal, Office crack. Genişletmek için tıkla... Evet de bilgisayarcının crack office kurduğunu görmedim garibime gitti açıkçası
Mucize Kartal dedi: O zaman bunlar yasal olmalı sizdeki bilgisayarcıdan mı gelme yoksa PC'yi aldığınız yerden mi gelme? Yani Windows normal, Office crack. Genişletmek için tıkla... Evet de bilgisayarcının crack office kurduğunu görmedim garibime gitti açıkçası
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.698 Çözümler 26 21 Ocak 2024 #13 Dexter Morgan dedi: Evet de bilgisayarcının crack Office kurduğunu görmedim garibime gitti açıkçası Genişletmek için tıkla... Office yılı kaç? 2023 değil de 2016 falansa cracktir.
Dexter Morgan dedi: Evet de bilgisayarcının crack Office kurduğunu görmedim garibime gitti açıkçası Genişletmek için tıkla... Office yılı kaç? 2023 değil de 2016 falansa cracktir.
Dexter Morgan Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 21 Ocak 2024 #14 Mucize Kartal dedi: Office yılı kaç? 2023 değil de 2016 falansa cracktir. Genişletmek için tıkla... Nasıl bakabilirim?
Mucize Kartal dedi: Office yılı kaç? 2023 değil de 2016 falansa cracktir. Genişletmek için tıkla... Nasıl bakabilirim?
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.698 Çözümler 26 21 Ocak 2024 #15 Dexter Morgan dedi: Nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Yazar PowerPoint'i aç sağına soluna bak bir yıl yazar.
Dexter Morgan dedi: Nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Yazar PowerPoint'i aç sağına soluna bak bir yıl yazar.
Dexter Morgan Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 21 Ocak 2024 #16 Mucize Kartal dedi: Yazar PowerPoint'i aç sağına soluna bak bir yıl yazar. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey buldım hocam as a god dedi: Office programından gelen bir dosya olarak görünüyor, internetten edinilmiş eski sürümlerden sanırım. Microsoft'un otomatik yüklediği uygulamalardan kaynaklanamaz. Genişletmek için tıkla... Windows belleğim var hocam evde 2021 den kalma onunla kurdu windowsu onunla alakası olabilir mi? ama neden dışlamalarda onu öğrenmem lazım Dosya Ekleri IMG_6870.jpeg 263,8 KB · Görüntüleme: 29 Son düzenleme: 21 Ocak 2024
Mucize Kartal dedi: Yazar PowerPoint'i aç sağına soluna bak bir yıl yazar. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey buldım hocam as a god dedi: Office programından gelen bir dosya olarak görünüyor, internetten edinilmiş eski sürümlerden sanırım. Microsoft'un otomatik yüklediği uygulamalardan kaynaklanamaz. Genişletmek için tıkla... Windows belleğim var hocam evde 2021 den kalma onunla kurdu windowsu onunla alakası olabilir mi? ama neden dışlamalarda onu öğrenmem lazım
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.698 Çözümler 26 21 Ocak 2024 #17 Dexter Morgan dedi: Böyle bir şey buldım hocam Genişletmek için tıkla... 2021 ve 2024 de kurulmuş yani crack kafanıza takmayın yola devam. Bilgisayar sağlıklı. İzin ver deyip geçin.
Dexter Morgan dedi: Böyle bir şey buldım hocam Genişletmek için tıkla... 2021 ve 2024 de kurulmuş yani crack kafanıza takmayın yola devam. Bilgisayar sağlıklı. İzin ver deyip geçin.
Dexter Morgan Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 21 Ocak 2024 #18 Mucize Kartal dedi: 2021 ve 2024 de kurulmuş yani crack kafanıza takmayın yola devam. Bilgisayar sağlıklı. İzin ver deyip geçin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam crack de değil sanırım çünkü windows belleği 2021 den kalma
Mucize Kartal dedi: 2021 ve 2024 de kurulmuş yani crack kafanıza takmayın yola devam. Bilgisayar sağlıklı. İzin ver deyip geçin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam crack de değil sanırım çünkü windows belleği 2021 den kalma
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.698 Çözümler 26 21 Ocak 2024 #19 Dexter Morgan dedi: Teşekkür ederim hocam crack de değil sanırım çünkü Windows belleği 2021'den kalma Genişletmek için tıkla... Tamam sorun yok iyi günler iyi kullanmalar hocam. Bu arada izin vermeyi unutmayın Defender'den.
Dexter Morgan dedi: Teşekkür ederim hocam crack de değil sanırım çünkü Windows belleği 2021'den kalma Genişletmek için tıkla... Tamam sorun yok iyi günler iyi kullanmalar hocam. Bu arada izin vermeyi unutmayın Defender'den.
Dexter Morgan Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 21 Ocak 2024 #20 Mucize Kartal dedi: Tamam sorun yok iyi günler iyi kullanmalar hocam. Bu arada izin vermeyi unutmayın Defender'den. Genişletmek için tıkla... sağ olun hocam iyi günler <3
Mucize Kartal dedi: Tamam sorun yok iyi günler iyi kullanmalar hocam. Bu arada izin vermeyi unutmayın Defender'den. Genişletmek için tıkla... sağ olun hocam iyi günler <3