plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 3 Mayıs 2024 #11 Fırat sabotaj31 dedi: Taramayı yaptım 11 tane tehdit buldu karantina butonuna tıkladım. Genişletmek için tıkla... Eğer hızlı tarama yaptıysanız bir de tam tarama yapın daha da fazla çıkabilir.
Fırat sabotaj31 dedi: Taramayı yaptım 11 tane tehdit buldu karantina butonuna tıkladım. Genişletmek için tıkla... Eğer hızlı tarama yaptıysanız bir de tam tarama yapın daha da fazla çıkabilir.
F Fırat sabotaj31 Picopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #12 Vınnnn dedi: Neleri karantinaya aldığının SS'ini atabilir misiniz? Bilgisayarı yeniden başlatıp Windows Defender ekranına bir daha bakın. Genişletmek için tıkla... plxaxd dedi: Eğer hızlı tarama yaptıysanız bir de tam tarama yapın daha da fazla çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yapıyorum şu an tam arama yaptığımı screenshotunu atacağım. 500k dosya taradı ve hiçbir şey yok. Son düzenleme: 3 Mayıs 2024
Vınnnn dedi: Neleri karantinaya aldığının SS'ini atabilir misiniz? Bilgisayarı yeniden başlatıp Windows Defender ekranına bir daha bakın. Genişletmek için tıkla... plxaxd dedi: Eğer hızlı tarama yaptıysanız bir de tam tarama yapın daha da fazla çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yapıyorum şu an tam arama yaptığımı screenshotunu atacağım. 500k dosya taradı ve hiçbir şey yok.