Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 19 Aralık 2020 #1 Selamlar. Windows Defender bende gözükmüyor ve bu hatayı veriyor. Nasıl çözülebileceğini bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
Selamlar. Windows Defender bende gözükmüyor ve bu hatayı veriyor. Nasıl çözülebileceğini bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.024 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 19 Aralık 2020 #2 Önceden herhangi bir antivirüs yazılımı yüklü müydü sistemde? Artı 0 Eksi
KS KS Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 19 Aralık 2020 #3 Enes3078 dedi: Önceden herhangi bir antivirüs yazılımı yüklü müydü sistemde? Genişletmek için tıkla... Avast yüklüydü silmiştim. Artı 0 Eksi
Enes3078 dedi: Önceden herhangi bir antivirüs yazılımı yüklü müydü sistemde? Genişletmek için tıkla... Avast yüklüydü silmiştim.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.024 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 19 Aralık 2020 #4 O halde aşağıdaki linkten Kaspersky indirin. Bu arada merak etmeyin ücretsiz. Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur. www.kaspersky.com.tr Artı 0 Eksi
O halde aşağıdaki linkten Kaspersky indirin. Bu arada merak etmeyin ücretsiz. Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur. www.kaspersky.com.tr