Windows Defender GTA V'yi engelliyor

lew4k

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTA 5 açmak istiyorum fakat Antimalware Service engelliyor nasıl düzeltebilirm?

Ayrıca mining virüsü yemiştim ondan sonra böyle bir bildirim geldi:

Dosya Ekleri

• 1w.png
    1w.png
    31,4 KB · Görüntüleme: 128
  • ekran41.png
    ekran41.png
    26,4 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleyen: Moderatör:
Defender üzerinden denetimli klasör erişimini kapatın veya ilgili klasörleri değiştirin.

Oyununuz orijinal mi peki? Korsan oyun indirdikten sonra mı mining virüsü yediniz?

Oyun orijinal Epic Games'ten aldm minig virüsünü yedikten sonra bilgisayarmda olan benim indirmediğim rav antivirüsü sildim ve Windows Defender açtm ve kontrollü dosya erişimine açtım virüs gitti ve sonra svchost.exe'den kontrollü klasör erişiminden bildirim geldi virüsün gitmediğini düşünüp YouTube'dan araştırma yaptı process uygulamasını indirdim ve oradan baktım fakat virüsü göremedim GTA 5'i zaten önceden indirmiş hatta oynamıştım fakat minig virüsünden sonra virüs hala PC'dedir korkusundan kapatmıyorum ayarı.

Arkadaşlar GTA 5 açmak istiyorum fakat antimalware service engelliyor nasıl düzeltebilirm?

Ayrıca mining virüsü yemiştim ondan sonra böyle bir bildirim geldi:

Ekran41 fotosu minig virsünden sonra bayağı fazla geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam arkadaşın virüs sorununu da halledersiniz artık. Konu sahibi iki soru sorduğu için öyle yanıtladım. 🙂
Oyunun açılmaması ile ilgili bir konu açtığı için buna uygun yönerge verdim, ki mining tespitiyle ilgili bilgi de vermemişti konuda elbette onunla ilgili de bir sorusu olursa yardımcı olunur. Fakat denetimli klasör erişiminde sistem klasörleri aktif edildiğinde, başlat menüsüne tıkladığınızda bile uyarı veriyor. Bu sebeple virüs gibi algılaması normal bana kalırsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı