Denetimli klasör erişimiyle korunması gereken diğer klasörleri ekleyin veya önemli dosyalardaki değişiklikleri yanlış engelleyen uygulamalara izin verin.
Oyun orijinal Epic Games'ten aldm minig virüsünü yedikten sonra bilgisayarmda olan benim indirmediğim rav antivirüsü sildim ve Windows Defender açtm ve kontrollü dosya erişimine açtım virüs gitti ve sonra svchost.exe'den kontrollü klasör erişiminden bildirim geldi virüsün gitmediğini düşünüp YouTube'dan araştırma yaptı process uygulamasını indirdim ve oradan baktım fakat virüsü göremedim GTA 5'i zaten önceden indirmiş hatta oynamıştım fakat minig virüsünden sonra virüs hala PC'dedir korkusundan kapatmıyorum ayarı.
Oyunun açılmaması ile ilgili bir konu açtığı için buna uygun yönerge verdim, ki mining tespitiyle ilgili bilgi de vermemişti konuda elbette onunla ilgili de bir sorusu olursa yardımcı olunur. Fakat denetimli klasör erişiminde sistem klasörleri aktif edildiğinde, başlat menüsüne tıkladığınızda bile uyarı veriyor. Bu sebeple virüs gibi algılaması normal bana kalırsa.