Ayas. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.284 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mayıs 2014 #1 Microsoft Security Client An error has occurred in the program during initialization. If this problem continues, please contact your system admisintrator. Bu hata ne demek istiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2014
Microsoft Security Client An error has occurred in the program during initialization. If this problem continues, please contact your system admisintrator. Bu hata ne demek istiyor?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 24 Mayıs 2014 #2 Bu hata diyor ki program başlatılırken bir hata meydana geldi. Aslında tam demek istediğini ben sana tercüme edeyim: Bilgisayarına virüs soktuğundan ve bu virüs beni bozduğundan dolayı ben devreye giremiyorum... MBAM veya Torajn Remover kurup tarat. Virüs MSE'yi kapatmış.
Bu hata diyor ki program başlatılırken bir hata meydana geldi. Aslında tam demek istediğini ben sana tercüme edeyim: Bilgisayarına virüs soktuğundan ve bu virüs beni bozduğundan dolayı ben devreye giremiyorum... MBAM veya Torajn Remover kurup tarat. Virüs MSE'yi kapatmış.
Ayas. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.284 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mayıs 2014 #3 Birde benim windowsumu etkinleştiremedim bir program var mı?
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 24 Mayıs 2014 #4 Ayas. dedi: Birde benim windowsumu etkinleştiremedim bir program var mı? Genişletmek için tıkla... Orijinal alın. KMSPico var.
Ayas. dedi: Birde benim windowsumu etkinleştiremedim bir program var mı? Genişletmek için tıkla... Orijinal alın. KMSPico var.
D Doom06 Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 892 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 24 Mayıs 2014 #5 İllegal yolları paylaşmak yasak diye biliyorum.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 24 Mayıs 2014 #6 Doom06 dedi: İllegal yolları paylaşmak yasak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Forumda çok kez paylaşıldı.
Doom06 dedi: İllegal yolları paylaşmak yasak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Forumda çok kez paylaşıldı.
emirhan aslan Hectopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2018 #7 aynı sorun bendede var