Windows Defender "Hizmet durduruldu" hatası

fdfgdse

Centipat
Daha fazla  
Benim Windows Defender grup ilkesi tarafından engellendi uyarısını veriyordu. Ben de HKEY_LOCAL_MACHİNE - SOFTWARE - policies - Microsoft - Windows Defender deyip disable Antispy'nin değerini sıfır yaptım ve Windows Defender o uyarıyı vermedi. Şimdi ise bu uyarıyı veriyor: Şimdi başlata basarsam ne olur?

Dosya Ekleri

• ghgh6yt.png
    491,1 KB · Görüntüleme: 87
  • w d.png
    714,8 KB · Görüntüleme: 89
Bunu kullanmayın veritabanı güncellemelerini almıyor yani hiçbir yeni çıkan virüsü engellemez bunun için microsoft security essentials yüklemeniz gerekiyor.

Download Microsoft Security Essentials from Official Microsoft Download Center

İllada sorunu çözmek istiyorsanız ki bir işinize yaramayacak KCS Toolbox ile Microsoft Defender yöneticisi araçı ile sorunu düzeltebilirsiniz.

Bilmediğin değere karışmaman lazım.
Şimdi başlat tuşuna bas ve yeniden başlat.

Güncellemeleri alıyor. Fakat arayüzü eski.

Almıyor ben denemiştim wannacry adlı fidye virüsünü taratmıştım Windows 7 güncellemelerini yaparak hiçbir işe yaramıyor zaten bu yüzden Microsoft Security essentials çıkarılmış.

Sanal makinede denedim bir bildiğim varda konuşuyorum.

Ve 2010 veritabanını kullanıyorsunuz.

Veritabanı güncellemesi yaptın mı? İlk yüklemede varsayılan veritabanı 2010 veritabanı oluyor.

tüm virüsleri engellemek için ve bilgisayarıma birşey olmayacak bir şekilde nasıl halledebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…