Windows Defender "Hizmet durduruldu" hatası

ama ben defenderı kullanabliyordum
Yukarda verdiğim yazılım sorunu büyük ihtimalle düzeltecektir düzeltmezse başka çözümlerde size sunarım.
Gerçi 3 parti antivirüs yazılımı kurduğunuz zaman zaten defender devre dışı kalacaktır bence size verdiğim antivirüsü kurun ama illa sorunu düzeltecekseniz benim yazılımım ile sorunu çözebilirsiniz.

Aşağılayıcı mesajlarınız beni güldürüyor.
Hem reklam yapıyorsun, hem de işe yaramaz antivirüsler öneriyorsun.

Senin işe yaramaz dediğin zonealarm mı açaba? O zaten Kaspersky motorunu kullanıyor Reklam'da yapmıyorum burada kişiye işe yarayan bir yazılım öneriyorum kişinin sorununu çözecekse öneremez miyim?

Sorununu çözdükden sonra kaldırabilir zaten.

Hiçbirşey bilmiyorsun konuşuyorsun.

Kaspersky motoru kullanıyor ise neden Kaspersky kullanmıyor? Önerebilirsiniz fakat aşağılayamazsınız.

Kaspersky motoru kullanıyor ise neden Kaspersky kullanmıyor? Önerebilirsiniz fakat aşağılayamazsınız.

Çünkü Kaspersky'nin bedava sürümünde zonealarmda olan koruma özellikleri yok sayayım mı?

Güvenlik duvarı yok.

Daha saymamı ister misin yoksa bu kadarı yeter mi?
Arkadaş ücretsiz yazılım istemiş bende ücretsiz kaliteli bir yazılım öneriyorum.

beyler ben bu konuyu kavga edesiniz diye açmadım.bana yardım edin diye açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…