Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 4 Şubat 2021 #41 fdfgdse dedi: beyler ben bu konuyu kavga edesiniz diye açmadım.bana yardım edin diye açtım Genişletmek için tıkla... Bu kaspersky önerenler antivirüsün A sını bilmiyor siz benim dediğimi kullanın. ZoneAlarm Free Antivirus Kurulumda size yardımcı olurum.
fdfgdse dedi: beyler ben bu konuyu kavga edesiniz diye açmadım.bana yardım edin diye açtım Genişletmek için tıkla... Bu kaspersky önerenler antivirüsün A sını bilmiyor siz benim dediğimi kullanın. ZoneAlarm Free Antivirus Kurulumda size yardımcı olurum.
F fdfgdse Centipat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 497 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #42 Arda KC dedi: Bu kaspersky önerenler antivirüsün A sını bilmiyor siz benim dediğimi kullanın. ZoneAlarm Free Antivirus Kurulumda size yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... zonealarm'ı mı kurayım
Arda KC dedi: Bu kaspersky önerenler antivirüsün A sını bilmiyor siz benim dediğimi kullanın. ZoneAlarm Free Antivirus Kurulumda size yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... zonealarm'ı mı kurayım
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 4 Şubat 2021 #43 fdfgdse dedi: zonealarm'ı mı kurayım Genişletmek için tıkla... kur. fdfgdse dedi: Zonealarm'ı mı kurayım. Genişletmek için tıkla... Bende senin ile birlikte Windows 7 sanal makineme kuracağım.
fdfgdse dedi: zonealarm'ı mı kurayım Genişletmek için tıkla... kur. fdfgdse dedi: Zonealarm'ı mı kurayım. Genişletmek için tıkla... Bende senin ile birlikte Windows 7 sanal makineme kuracağım.
F fdfgdse Centipat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 497 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #44 Arda KC dedi: kur. Bende senin ile birlikte Windows 7 sanal makineme kuracağım. Genişletmek için tıkla... birşey olmaz dimi.benim pc güçsüz de
Arda KC dedi: kur. Bende senin ile birlikte Windows 7 sanal makineme kuracağım. Genişletmek için tıkla... birşey olmaz dimi.benim pc güçsüz de
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 4 Şubat 2021 #45 fdfgdse dedi: Bir şey olmaz değil mi? Benim PC güçsüz de. Genişletmek için tıkla... Sanal makinemde güçsüz ama ben kuruyorum bu tür yazılımları. Bir şey olmaz çok ağır bir yazılım değil sistem özellikleriniz neydi?
fdfgdse dedi: Bir şey olmaz değil mi? Benim PC güçsüz de. Genişletmek için tıkla... Sanal makinemde güçsüz ama ben kuruyorum bu tür yazılımları. Bir şey olmaz çok ağır bir yazılım değil sistem özellikleriniz neydi?
F fdfgdse Centipat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 497 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #46 Arda KC dedi: Sanal makinemde güçsüz ama ben kuruyorum bu tür yazılımları. Bir şey olmaz çok ağır bir yazılım değil sistem özellikleriniz neydi? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 1..png 151,6 KB · Görüntüleme: 45 2..png 162,6 KB · Görüntüleme: 45 3..png 189,9 KB · Görüntüleme: 40
Arda KC dedi: Sanal makinemde güçsüz ama ben kuruyorum bu tür yazılımları. Bir şey olmaz çok ağır bir yazılım değil sistem özellikleriniz neydi? Genişletmek için tıkla...
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 4 Şubat 2021 #47 Sisteminiz yeterli kurabilirsiniz.
F fdfgdse Centipat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 497 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #48 ben bunu hemen kurmayacağım da birksç hafta sonra kuracağım.o zaman da yardım eder misiniz?
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 4 Şubat 2021 #49 fdfgdse dedi: ben bunu hemen kurmayacağım da birksç hafta sonra kuracağım.o zaman da yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ederim tabi konu açtığınızda beni etiketleyin.
fdfgdse dedi: ben bunu hemen kurmayacağım da birksç hafta sonra kuracağım.o zaman da yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ederim tabi konu açtığınızda beni etiketleyin.
F fdfgdse Centipat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 497 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #50 Arda KC dedi: Ederim tabi konu açtığınızda beni etiketleyin. Genişletmek için tıkla... nasıl yani