Fe4rlessBurak Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 176 8 Mayıs 2022 #1 Windows Defender'da bazı sayfalar yok, o yüzden hizmetlerden aktif etmeye çalıştım fakat erişim engellendi hatası verdi.
Windows Defender'da bazı sayfalar yok, o yüzden hizmetlerden aktif etmeye çalıştım fakat erişim engellendi hatası verdi.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.363 Çözümler 4 8 Mayıs 2022 #2 Fe4rlessBurak dedi: Windows Defender'da bazı sayfalar yok, o yüzden hizmetlerden aktif etmeye çalıştım fakat erişim engellendi hatası verdi. Genişletmek için tıkla... NSudo ile services.msc çalıştırıp deneyin.
Fe4rlessBurak dedi: Windows Defender'da bazı sayfalar yok, o yüzden hizmetlerden aktif etmeye çalıştım fakat erişim engellendi hatası verdi. Genişletmek için tıkla... NSudo ile services.msc çalıştırıp deneyin.
Fe4rlessBurak Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 176 8 Mayıs 2022 #3 sentiusz dedi: NSudo ile services.msc çalıştırıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Çalıştıra bastığımda açılmıyor. sentiusz dedi: Nsudo ile services.msc çalıştırıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Başka bir kullanıcıda yapabiliyorum fakat kendimde olmuyor yönetici olmama rağmen, ama başka kullanıcıda verilerim yok.
sentiusz dedi: NSudo ile services.msc çalıştırıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Çalıştıra bastığımda açılmıyor. sentiusz dedi: Nsudo ile services.msc çalıştırıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Başka bir kullanıcıda yapabiliyorum fakat kendimde olmuyor yönetici olmama rağmen, ama başka kullanıcıda verilerim yok.