Çözüldü Windows Defender, izin verilmeyen "steam_api.dll" dosyasını sildi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci
Intel i7 7700 vPro 3,60 Ghz boşta 4,20 GHz'e kadar çıkıyor 8 Mantıksal İşlemci 4 çekirdek

Ekran Kartı
Intel HD Graphics 630 GPU Belleği:16GB

Disk
HS-SSD-E100 512G Kapasite 477GB Biçimlendirilmiş 477GB Aktarım hızı 500KB

RAM
32 GB DDR4 8x4

1. RAM
Samsung - DDR4-2666(1333 MHz) 8GB

2. RAM
Samsung - DDR4-2133(1066MHz)8GB

3. RAM
Samsung - DDR4-2666(1333 MHz) 8GB

4. RAM
Kingston SK Hynix - DDR4-2133(1066MHz)8GB

Anakart
HP - 8298 KBC 06.
Windows Defender, oynadığım oyunda bazen "steam_api.dll" dosyasını virüs olarak algılıyor ve engelliyor. Dün, yine aynısı gerçekleşti. Windows Defender, "steam_api.dll" dosyasını virüs olarak algıladı ve engelledi ama bu sefer bildirim olarak geldi. Bildirimde, bana, bilgisayarımı yeniden başlatmamı ve bu dosyanın silineceğini söylüyordu, sonra ise ben "steam_api.dll" dosyasına izin verdim. Aynı gün, ekran kartı sürücümü güncelleştirmiştim, güncelleştirmenin ardından yeniden başlatmıştım ve "steam_api.dll" dosyası silinmişti, hem de ben dosyaya izin vermeme rağmen. "steam_api.dll" dosyasının silindiğini bugün fark ettim.

Oyun nedir? Korsan mı?

Korsan, PES 2016. Bilgisayara zamanında indirmişim, ben de sıkılmayayım diye arada oynuyorum. Disklerde yeni PES oyunları için alan var ama indirmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşünmüştüm, ama unuttum ve aklıma geldiği zaman erteleyip duruyordum. Dosyayı geri getirme yolu yoksa yeniden kuracağım.
Eğer silinmişse tekrar kurarken gerçek zamanlı korumayı kapatın. Kurduktan sonra da isterseniz komple oyunun bulunduğu klasörü dışlama listesine ekleyebilirsiniz. Sonra da gerçek zamanlı korumayı açarsınız. Böyle yaparsanız bir daha sıkıntı çıkarmaz.

Eğer silinmişse tekrar kurarken gerçek zamanlı korumayı kapatın. Kurduktan sonra da isterseniz komple oyunun bulunduğu klasörü dışlama listesine ekleyebilirsiniz. Sonra da gerçek zamanlı korumayı açarsınız. Böyle yaparsanız bir daha sıkıntı çıkarmaz.
Tamamdır, eyw hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı