MuhammetS Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 115 Çözümler 1 24 Mayıs 2020 #1 Defender'dan tüm sürücüleri tarattırdığımda 30'dan çok virüs çıktı. Silme işlemini başlattığımda ise Defender'ın olduğu sayfa kapanıyor. Kapanmadan önce de Defender'da gezinirken kasıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Defender'dan tüm sürücüleri tarattırdığımda 30'dan çok virüs çıktı. Silme işlemini başlattığımda ise Defender'ın olduğu sayfa kapanıyor. Kapanmadan önce de Defender'da gezinirken kasıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Ban Tera Megapat Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 110 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer McLarens Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2020 #2 AdwCleaner ve Malwarebytes dene Hitman de tavsiye ediyorlar Combofix'e kadar yolu var.