Windows Defender Kapanmıyor

nitalemened

Hectopat
Windows Defender kapatma adı altında olan birçok video eskiden her format attığımda işe yarıyordu ancak şu anda ne yazık ki hangi kayıt dosyasını eklersem ekleyeyim bir fayda etmedi, görev yöneticisinden ve hizmetlerden baktığımda açık kalıyor. Nasıl kapatabilirim? Kapatma amacım hiçbir şekilde crackli yani korsan dosyalarla alakalı değil. Zaten Windows'u da orijinal kullanıyorum. Çok fazla RAM kullanıyor ve gereksiz dosya indirmesi yapmadığım için sorun çıkacağını düşünmüyorum, o yüzden anlık 100 MB tüketen bir şeye ihtiyacım olduğunu sanmıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
NSudo programını açıp "Enable All Privileges" seçeneğine tik atın, "Open" kısmında "services.msc" yazın ve "Run" butonuna tıklayın.

1581490472670.png

Açılan hizmetler penceresinden Windows Defender ile ilgili olan tüm hizmetleri kapatın.

NSudo: LINK

Bir antivirüs programı yüklersen kapanır.
Bu videoyu izleyin kesin çözümdür. işinize yaradıysa en iyi cevap seçebilirsiniz teşekkürler.
Bu videoyu denedim ancak sanıyorum ki yeni sürümde fixlenmiş çünkü kapanmadı.
Windows isletim sisteminde hangi programin acik, hangisinin kapali olacagina genelde Microsoft karar veriyor. Regedit'ten yurumek bir cozum olabilir.
Regedit dosyalarından yapmıştım zaten, eksik anlatmışım.
NSudo programını açıp "Enable All Privileges" seçeneğine tik atın, "Open" kısmında "services.msc" yazın ve "Run" butonuna tıklayın.

Eki Görüntüle 499718

Açılan hizmetler penceresinden Windows Defender ile ilgili olan tüm hizmetleri kapatın.

NSudo: LINK
Servislerden kapatmayı denediğimi sanıyordum denememişim. Ama bu program neyin nesi onu çözemedim. Servislere beni yönlendirmeseniz herhalde tekrar aklıma gelmezdi bakmak, teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu videoyu denedim ancak sanıyorum ki yeni sürümde fixlenmiş çünkü kapanmadı.

Regedit dosyalarından yapmıştım zaten, eksik anlatmışım.

Servislerden kapatmayı denediğimi sanıyordum denememişim. Ama bu program neyin nesi onu çözemedim. Servislere beni yönlendirmeseniz herhalde tekrar aklıma gelmezdi bakmak, teşekkürler.

NSudo programı ile istediğiniz programı TrustedInstaller izinleri ile çalıştırmanızı sağlıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı