Windows Defender kapatılamıyor

Beytullah_0046

Hectopat
Daha fazla  
Windows Defender kapatılamıyor Regedit'den. 32 Bit değeri eklenmiyor hiçbir reg dosyası da yapamıyor bir şey indirdiğimde engelliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Regedit bazen olmuyor. Defender Control kapatıyor fakat ben tavsiye etmiyorum. Bir kez denedim ve Google Servisleri falan hata verdi.

Bu yazilim ile kapatmayi deneyin:
Olmazsa buradaki adimlari uygulayin:

Regedit bazen olmuyor. Defender Control kapatıyor fakat ben tavsiye etmiyorum. Bir kez denedim ve Google Servisleri falan hata verdi.
Hocam ben her format attığımda düzgünce çalışıyor. Bir sıkıntısını görmedim ama sıkıntı çıkarabiliyor. Siz de haklısınız. Bazen çalışmıyor. Eskiden regeditten yapıyordum ben. Sonra DControl'ü gördüm. Şimdi de hep onu kullanıyorum.

Regedit'den kapatmaya çalıştığımda şunu diyor değer oluşturulamıyor kayı da yazma hatası diye bir şey çıkıyor.

Regedit'de yanlış bir şey yapmış olabilir miyim?

Bakıyorum hemen.

Devralmayı etkinleştir aktif durumda.
Windows güvenliğin açtığımda böyle:

Arkadaşlar sorunu çözdüm YouTube'da hiçbir video işe yaramadı ama bu video işe yaradı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizi de yordum çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…