fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.096 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 26 Kasım 2019 #11 Nocstar Prime dedi: Korsan yazılım olduğundan mı? normal şartlarda daha hiç duymadım. Hangi oyun, hangi dosyası? Genişletmek için tıkla... Evet hocam korsan bir oyun dosyasını siliyor fakat ben güvenli olduğundan eminim.
Nocstar Prime dedi: Korsan yazılım olduğundan mı? normal şartlarda daha hiç duymadım. Hangi oyun, hangi dosyası? Genişletmek için tıkla... Evet hocam korsan bir oyun dosyasını siliyor fakat ben güvenli olduğundan eminim.
Nocstar Prime Centipat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 194 Çözümler 2 26 Kasım 2019 #12 fromhell1 dedi: Evet hocam korsan bir oyun dosyasını siliyor fakat ben güvenli olduğundan eminim. Genişletmek için tıkla... Korsan oyunun dosyaları güvenli olmaz, kimse ücretsiz bir şey sunmaz. Tavsiyem korsandan uzak durun. Zaten forumda korsan içeriklere ulaşım ve korsan içerikler yasak bildiğim kadarıyla.
fromhell1 dedi: Evet hocam korsan bir oyun dosyasını siliyor fakat ben güvenli olduğundan eminim. Genişletmek için tıkla... Korsan oyunun dosyaları güvenli olmaz, kimse ücretsiz bir şey sunmaz. Tavsiyem korsandan uzak durun. Zaten forumda korsan içeriklere ulaşım ve korsan içerikler yasak bildiğim kadarıyla.