Windows Defender Kapatma

Windows Defender'ı kalıcı olarak kapattım.

Bu kısım sorunsuz kapandı.

Sormak istediğim ise, alttaki kısımda kapanmadı. Elle kapatalım mı, bir sorun olma ihtimaline karşın danışmak istedim.

Güvenlik duvarı bağımsız. Açık kalmasında fayda var.

Regedite girip HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender buraya geldikten sonra sağ tıklayıp yeni DWORD 32bit değeri açıp ismini DisableAntiSpyware yapıp değerini 1 yaparsanız tamamen kapanır.

Windows 10 sistem geri yükleme dosyası oluşunca bile biraz fazla stabilite kaybediyor. Daha çok yolu var ki böyle gider artık.

Regedite girip HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender buraya geldikten sonra sağ tıklayıp yeni DWORD 32bit değeri açıp ismini DisableAntiSpyware yapıp değerini 1 yaparsanız tamamen kapanır.
Öyle yapıp sorunsuz şekilde kapattım zaten. Ama en alttaki açık. Attığım fotoğraftaki kısım elle manuel kapatılacak. Kapatabilir miyim, bir sorun olur mu diye soruyorum.
Windows 10 sistem geri yükleme dosyası oluşunca bile biraz fazla stabilite kaybediyor. Daha çok yolu var ki böyle gider artık.
Konuyla yorumun bağını çözemedim usta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef yazılanları okumuyorsunuz. Ben ne diyorum, konunun altındakiler ne yorum yapıyor. Sağ olun yine de. Ben zaten defender'ı sorunsuz kapattım. Sadece en alttaki resim elle manuel kapatılmalı. Kapatırsam bir sorun teşkil eder mi diye danışmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…