Windows Defender'ı kapatmadan önce oyunlarda anlık kasmalar yaşıyodum, kapattım %80-90 civarında çözüldü. Diğer kısımı da kapatmamla %100'e ulaşacaksa kapatmak isterim. Bir de açık kalmasında ne gibi bir fayda olabilir? Bilmediğim için soruyorum.
Windows Defender'ın, kasma ile alakası olduğunu sanmam. Bende senelerdir açık, hiçbir sorun oluşturduğunu görmedim. Eğer defender'ı kapattıysanız, Kaspersky Free kullanmanızı öneririm.
Windows Defender'ın, kasma ile alakası olduğunu sanmam. Bende senelerdir açık, hiçbir sorun oluşturduğunu görmedim. Eğer defender'ı kapattıysanız, Kaspersky Free kullanmanızı öneririm.
Regedite girip HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender buraya geldikten sonra sağ tıklayıp yeni DWORD 32bit değeri açıp ismini DisableAntiSpyware yapıp değerini 1 yaparsanız tamamen kapanır.
Regedite girip HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender buraya geldikten sonra sağ tıklayıp yeni DWORD 32bit değeri açıp ismini DisableAntiSpyware yapıp değerini 1 yaparsanız tamamen kapanır.
Öyle yapıp sorunsuz şekilde kapattım zaten. Ama en alttaki açık. Attığım fotoğraftaki kısım elle manuel kapatılacak. Kapatabilir miyim, bir sorun olur mu diye soruyorum.
Maalesef yazılanları okumuyorsunuz. Ben ne diyorum, konunun altındakiler ne yorum yapıyor. Sağ olun yine de. Ben zaten defender'ı sorunsuz kapattım. Sadece en alttaki resim elle manuel kapatılmalı. Kapatırsam bir sorun teşkil eder mi diye danışmak istedim.